1.1.09

2009...

καλή χρονιά!!! χίλιες ευχές για ότι καλύτερο σε σας και τις οικογένειές σας!

Ηρθε ο νέος έτος αγαπητοί μου μπλογκερς κ απογοητεύτηκα γιατί περνάνε πολύ γρήγορα τα χρόνια αλλά ευτυχώς αυτός ο χρόνος δε πέρασε γρήγορα, έζησα πολλά κ καλά πράγματα για τα οποία θα έχω να λέω μέχρι και στα εγγόνια μου, αν με αξιώσει ο καλός Θεός να δω!

για το βράδυ της παραμονής είχα τόσες προσκλήσεις που δεν ήξερα ποιά να δεχθώ... τελικά ρίξαμε κλήρο με τον Άκη κ πήγαμε στον κολλητό του τον Διαμαντή. φάγαμε τον αγλέορα, δώσαμε πολλές ευχές, ήπια ένα τέλειο κρασί δια χειρός κυρ Γιάννη (ο πατέρας του Διαμαντή) κ μετά πήγαμε για ποτό τα 2 μας αν κ θα προτιμούσαμε να πηγαίναμε σπίτι ν αράξουμε. τελικά είμαστε πολύ... ακοινώνητοι. δε μας αρέσει να βγαίνουμε έξω, προτιμούμε να καθόμαστε σπίτι... ίσως γιατί δεν έχουμε χρόνο κ όποτε βρίσκουμε θέλουμε να τον περνάμε μαζί και μέσα στο τελειοτέλειο σπιτάκι μας, και μαζί με τον Φούντα μας πλέον...

ο φούντας είναι στη περίοδο που ξεθαρρεύει κ προσπαθώ να τον συνηθήσω στη μυρωδιά μου, βάζοντας το χέρι μου στο κλουβί με κανένα σπόρι καθαρισμένο ή κάποια λιχουδιά. τα καθαρισμένα τα σπόρια τα λατρεύει γιατί από τη πρώτη στιγμή τα άρπαζε από το χέρι μου... σήμερα έκανε πρόοδο, μου δάγκωνε τα δάχτυλα ως εξερεύνηση... δεν δαγκώνει πολύ, μην φοβάστε! κ μόλις με δαγκώσει τον προειδοποιώ πως δεν είναι τροφή. είναι τόσο απαλός κ γουτσουγουτσου! κ τρισχαριτωμένος...

σήμερα αγαπητοί μου δεν δούλευα κ την άραξα σπίτι. μ έπιασε τρέλα με τη κουζίνα κ έφτιαξα σοκολατένια σουφλέ με καραμέλα και πουγκιά με γέμιση. τα σουφλέ δε μου πετύχαν τόσο στην όψη αλλά από γεύση σκίζουν. τα πουγκιά έπρεπε να αλείψω τα φύλλα με λάδι εξαρχής κ επειδή δε το έκανα μου γίναν τραγανιστά, τα έβαλα από πάνω λιγάκι λάδι κ τα άφησα μήπως τα σώσω!

ήρθα λίγο στο μαγαζί να σας ευχηθώ αλλά θα πάω πάλι σπίτι γιατί από κάπου μπάζει κ κάθομαι στο χειρότερο σημείο κ παγώνω! πολύ κρύο ρε παιδιά! ψόφος!! δε θέλω να το κουνήσω ρουπι απ το σπίτι! να είχαμε κ τζάκι να ήταν πιο ρομαντικά.. αλλά κ αυτά που έχω πολλά είναι!

έβαλα 2 μικρούς στόχους γι αυτή τη χρονιά.. ν αποκτήσω δίπλωμα κ να μάθω να φτιάχνω παστίτσιο κ μουσακά μέχρι το Πάσχα το αργότερο! κ κάτι ακόμη πιο μικρό, να συνηθίσω να προετοιμάζω φαγητό από την προηγούμενη όταν δουλεύω, για να το φτιάχνω τσακα τσακα μετά τη δουλειά κ να τρώμε σε φυσιολογικές ώρες, όχι στις 5μισι...

αυτά τα λίγα αγαπητοί μου. και συγνώμη για τις αναφορές στα τσουρέκια που λατρεύετε... θα το έχω υπόψιν μου στις επόμενες αναρτήσεις μου!

πάω να λιώσω στον ύπνο γιατί αύριο δουλεύω.. κ η τελευταία εφημερία έβαλε αρκετούς αρρώστους στο τμήμα μας κ εχθές ήμουν σαν τον Βέγγο, πολύ τρέξιμο...

πολλά φιλάκια, πάω να ζεσταθώ κ να παίξω με τον Φούντα!

7 σχόλια:

Maria Tzirita είπε...

Καλή Χρονιά συνονόματη, σου εύχομαι τα καλύτερα! Φιλιά!

Δημιουργία είπε...

Καλη χρονια και επιτυχια στους στοχους που εβαλες.

Aspa είπε...

Νομίζω ότι και παστίτσιο/μουσακά θα μάθεις να κάνεις και το δίπλωμα θα το πάρεις! Φιλιά Μαρία μου...

maria είπε...

καλή χρονιά κορίτσια! κ σας ευχαριστώ πολύ!

ευχαριστώ όλο το κόσμο! μόλις πάρω δίπλωμα σας χρωστάω βόλτα με το ντάτσουν του μπαμπά! χε χε.

μάκια σας!

αχτίδα είπε...

Κοριτσάκι μου καλά τα κατάφερες, είμαισίγουρη οτι τα σουφλέ σου είναι πεντανόστιμα!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Ax σουφλέ σοκολάτας (καρδούλες, καρδούλες, καρδούλες!!!)

Καλή χρονιά και μην αγχώνεσαι. Αν υπάρχει υγεία και αγαπημένα άτομα να μας στηρίζουν και να τους στηρίζουμε, όλα γίνονται!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Με λίγη καθυστέρηση ήρθα για να σου ευχηθώ Καλή Χρονιά και να σε ευχαριστήσω που επισκεπτόσουν τον κήπο μου. Να είμαστε καλά και να τα λέμε και φέτος.