22.9.09

Θα μας φάνε τα νετ καφε

ξέρετε πόσο μου κακοφαίνεται που πληρώνω?
γιατί στο δικό μας δε πλήρωνα ούτε σέντσι! μόνο τις σοκολάτες από τους αυτόματους πωλητές έπαιρνα κ αυτές κερασμένες τις περισσότερες φορές, γιατί όπως και να το κάνουμε, όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με τη γυναίκα του αφεντικού, έτσι? χε χε

έκλεισα το σπίτι. η ιδιοκτήτρια μια πολύ ευγενική κυριά που τη συμπάθησα από τη πρώτη στιγμή. και ο γιός της ακόμη πιο ευγενικός. μπράβο τους. το σπίτι που λέτε είναι πολύ κοντά στη δουλειά, μεγάλο και η τιμή είναι μεν ακριβούτσικη αλλά τι να κάνεις. είναι το καλύτερο από όσα είδα. που με κάλυψε εντελώς. θέλει λίγα μερεμέτια βέβαια αλλά όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. και πολύ καθάρισμα! ανακάλυψα σήμερα ένα δοχείο με νοσοκομειακό αντισηπτικό και χαμογέλασα. δε θα μείνει ούτε δείγμα..

έχει 2 δωμάτια, κουζίνα χωριστά, μπάνιο και μεγάλη υποδοχή. ένα τραπέζι μεγάλο (6 άτομα άνετα) αλλά με ενοχλεί. ήθελα να βάλω κάτι μπιχλιμπίδια απ το ΙΚΕΑ κ μου πιάνει το χώρο! έχει κρεβάτι ενάμισι αλλά μου φαίνεται για διπλό εμένα. δε βαριέσαι. σημασία έχει που χωράμε εγώ κ ο Άκης. (λέω τωρα...) έχει κι ένα καναπέ. αλλά ψιλοσιχαίνομαι ρε σεις. και μόνο τα μαξιλάρια πλένονται. τον άλλο τι τον κάνω? να τον ψεκάσω με χλωρίνη?..

αχ αυτά.

πέρισυ ήταν που έπιανα δουλειά στο παπανικολάου και σας έλεγα για το σπιτάκι στη σαλονίκη. φέτος σας λέω για το σπιτι στην αθήνα. του χρόνου θα σας λέω για το σπιτι στις σέρρες... (παρεπιπτόντως αυτό που θα μείνουμε αφού παντρευτούμε, είναι της πεθεράς ακίνητο, μεζονέτα, με κι εγώ δε ξέρω πόσα τετραγωνικά, με τζάκι, με 2 μπάνια με 3 υπνοδωμάτια με το να και με τ αλλο.. αλλά εγώ δε θέλω γιατί οι γονείς του Άκη είναι απέναντι. κ ξέρετε εσείς)

η θεία είναι καλή μαζί μου, δεν είναι τόσο θεία βρε αδερφέ, 45 χρονών είναι κ δε της φαίνεται. έχει πολλές γνώσεις για τα πάντα, όσον αφορά το πολιτισμό, τη τέχνη και τα συναφή. έχω δει αρκετές ταινίες-αριστουργήματα κ χαίρομαι που εκπολιτίζομαι.. αλλά να, μερικές φορές γίνεται περίεργη..

χτες είδα τη ταινία "του θεού το χόρτο" . πολύ γέλιο. να τη δείτε. αξίζει.

μου λείπει πολύ η οικογένειά μου και ο Άκης. πάρα πολυ. κ αυτό είναι το χειρότερο από όλα..

σήμερα ήταν να με τοποθετήσουν στο τμήμα αλλά λόγω του προβλήματός μου, έπρεπε να συσκευθούν. βέβαια. μη με βάλουν πουθενά αλλού και έχουν πρόβλημα μετα.. ευτυχώς η μια τομεάρχισσα ήταν απίστευτα ευγενική, συγκριτικά με τη διευθύνουσα.. αλλά θα μου πείτε, τη δουλειά τους κάνανε. κ θα έχετε απόλυτο δίκιο. να μη σχολιάσω για τη γραμματέα που δεν ήξερε τι είναι η Πανόρμου... και να μη σχολιάσω ότι περίμενα 3 ώρες (ΝΑΙ 3 ΏΡΕΣ!!! χρονομετρημένα!) για να έρθει η μαντάμ διοικήτρια να ορκιστώ..

ελπίζω να έχω αρκετό υλικό αύριο για της νίτσας. γιατί μας στέρεψε!

είδα και τη Μαρία τη συγγραφέα μας στο Ζάππειο. πήγα τη Κυριακή κ η αγκαλιά της ήταν ακριβώς ότι χρειαζόμουν...

περαστικά στον μπαμπά της κοκκινοσκουφίτσας μας. σιδερένιος και να μη του ξανατύχει τίποτε.. τίποτε μα τίποτε..


σας αφήνω.
φιλάκια σας..


update: δείτε και τη νίτσα...










7 σχόλια:

Maria Tzirita είπε...

Άμα ξαναπείς θεία την 45χρονη, θα σου σπάσω το κεφάλι!!! Χα,χα, κι εγώ χάρηκα που σε είδα πολύ Μαράκι μου, έχω ετοιμάσει κι ανάρτηση. Ξέρεις πως είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς, ναι; Φιλάκια καλό μου!

Eleni Dafnidi είπε...

Καλορίζικο το σπιτάκι και ελπίζω να περάσεις όμορφες στιγμές εκεί. Τα παλιά έπιπλα..., και 'γω τα σιχαίνομαι. Και η ταινία που λες πολύ καλή όντως! Το φινάλε ειδικά!
*Να πάρω εγώ τη μεζονέτα που δεν με πειράζει ποιοι θα μένουν απέναντι;

maria είπε...

μα αφού είναι θεία.. :Ρ εννοείται πως σ έχω στα υπόψιν μου Μαρία μου.. μου χρειάζονται αγκαλιές!!

ελένη όλη δική σου η μεζονέτα. με το αζημίωτο κιόλας! μένει ένας γερμανός που τη νοικιάζει τώρα, πολύ ιδιότροπος!! ελπίζω να μη μου τη ρημάξει.. κι ας μη μείνω εκεί.. :Ρ

είδα και το μίλα της του αλμοδοβάρ.πολύ κορυφαίες ταινίες.. και γιατί δε πουλάνε τόσο ρε σείς?

megoulino είπε...

μεγεια το νεο σπιτι!!!κ εγω εχω κληρονομησει εναν πολυ παλιο καναπε και αφου τον επλυνα σε ολη την επιφανεια καλα τον αφησα να στεγνωσει κ τον χρησιμοποιω με ριχταρι χοντρο..ειμαι νεα αναγνωστρια στο εγραψα κ σε ενα αλλο ποστ!!!φιλια απο θεσσαλονικη =0)

Eleni Dafnidi είπε...

Το μίλα της είναι από τα αγαπημένα μου. Γενικά ο Αλμοδοβάρ. Δες και την Καυτή σάρκα αν δεν το χεις δει ήδη.

πουαντερι είπε...

Καλε ηρθες;!
πΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΩ; ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ; ΝΑ ΦΑΜΕ; ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ νΙΤΣΑ; να δεις και την ωραια πλευρα του Πειραια που ολο παραπονα κανεις;!
Που να σου στειλω το τηλεφωνο μου για να μην γινει δημοσιο θεαμα σε αλλους;
Θελω απαντηση σε ολα.....και πλεξιμο να εισαι σιγουρη οτι θα μαθεις, δεν φευγεις απο τα χερια μου χωρις να πλεξεις τουλαχιστον ενα κασκολ του αγοριου απεναντι....

Aspa είπε...

Καλώς ήρθες Μαρία μου! Αυτό που σου είπε η Μαρία για τη 45χρονη στο λέω κι εγώ! Χαχαχα, φιλάκια πολλά :)