15.9.08

Σημείωση

Τips για πιο γιαμ γιαμ και υγιεινό φαγητό!

1. το σνίτσελ προετοιμάστε το και ψήστε το στο γκρίλ. αξεπέραστη γεύση! και δε γεμίζει λάδια!
2. αντί να τηγανίσετε τις πατάτες, ψήστε τες. έτσι όπως είναι κομμένες για τηγάνισμα, ρίχτε το λαδάκι σας (όχι τόσο όσο για τηγάνισμα βέβαια) και ψήστε τες στο φούρνο. θα εκπλαγείτε... και νόστιμες και διαίτης (όχι και τόσο διαίτης αλλά λέμε τώρα!)
3. αντί να τρώτε μια ή δύο φορές τη μέρα, τρώτε πολλά μικρά γεύματα. καλά θα μου πείτε, παλιό είναι αυτό αλλά όσες φορές το λέμε, τόσο καλύτερα το εμπεδώνουμε!
4. δε μου έρχεται. όταν θα μου κατεβαίνει καμιά φαεινή ιδέα, θα τη γράφω!

7 σχόλια:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Το 1 θα το επιχειρήσω(ετοιμάσου να τα ακούσεις έτσι και δεν μου αρέσει με τις φαεινές σου..:) ),το 2 δεν το επιχειρώ ούτε για πλάκα(η πατάτα μόνο τηγανητή είναι ωραία),το 3 θέλω να το κάνω αλλά δεν σκέφτομαι όλη την ώρα το φαί και το 4 θα το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία..:)-
Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα.

πουαντερι είπε...

Ναι αλλά αμα εχεις λιγουρες το βραδυ κατα τις 2 τι κανεις;;;;;
τρωωωωωωως!
πες μου ναι σε παρακαλω;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αυτό με το σνίτσε θα το δοκομάσω, έχω αέριο στη κουζίνα και έχω μια πλάκα ψησίματος που επειδή υπάρχει φλόγα απο κάτω ζεσταίνεται αμέσως.Κάνω υπέροχο ψητό σικώτι εκεί.

maria είπε...

Νίκο καλώς ήρθες! να έρχεσαι συχνά! μα τι προβολή το κάνω αυτό το μπλογκ μου τελοσπαντων, θα με πείτε γλειφτρόνι στο τέλος χα χα χα...

πουαντερι μου, ναι, τρως. γιατί οι διαιτολόγοι λένε να τρώμε αργά. τώρα πόσο αργά, δε μας διευκρινίζουν χαχαχαχα :)

αμαν βρε Αχτίδα μου! με τρέχουν τα σάλια! το ψητό συκώτι μας τρελαίνει και εμένα και τον Άκη.. με βλέπω να μετακομίζω μόνιμα σπίτι σου... και να γίνομαι παχύσαρκη!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Θα έρχομαι γλειφτρόνι..:)--
Περιμένω και σένα απο τα μέρη μου να κάνουμε τρελλίτσες..:)-
Φιλιά.

maria είπε...

Νίκο, πολύ σνομπ τα ιστολόγιά σου... μόνο σε προσκεκλημένους χρήστες.. ου να μου χαθείς... όσο για τις τρελίτσες, συγκρατήσου!! ντροπή!
και τα αθλητικά τα μπλογκ δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, σόρι κιόλας μα δε λέει να πηγαίνω κόντρα στη φύση μου :Ρ αν γράψεις κάτι για συγχρονισμένη κολύμβηση που εξασκεί το άθλημα η ανηψιά μου σε επίπεδα πρωταθλήματος, τότε μάλιστα!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Bρε το"ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ"είναι ανοιχτό...και δεν γράφουμε μόνο για αθλητικά...γράφουμε για πολλά..ακόμα και για μόδα(ψηλοτάκουνα,μίνι κλπ)...:)--