17.9.08

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά...

.. άσε ελίγο εμάς γιατί έχουμε και δουλειές!

Τι έπαθα την σήμερον ημέραν αγαπητοί μου αναγνώστες.
Έφαγα τα μακαρόνια που έφτιαξε το παλικάρι μου, ο αντράκλας μου, η κολώνα του σπιτιού μου κτλ κτλ κτλ, συμμάζεψα (γιατί όσο αντράκλας κι αν είναι κανείς, το σπίτι το αφήνει μύλο. ουφ πάλι συγχίστηκα, κ είχα συμμαζέψει την προηγούμενη!) και βολεύτηκα στο καναπέ με το λαπτοπ αγκαλιά να βλέπω HOUSE MD. τι θα έβλεπα.. κόντευε να λύσει την υπόθεση ο Χάουζ και ο αναθεματισμένος ο ύπνος τότε βρήκε να με αποπλανήσει. έριξα κάτι ύπνους παιδιά.. μα κάτι ύπνους..

και ξυπνάω σε κάποια φάση και βλέπω ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ! ρε παιδιά, λέω, πότε κοιμήθηκα? πόσο κοιμήθηκα? πω πω και πως θα ξανακοιμηθώ για να ξυπνήσω το πρωί? αν κ κάτι μου λέει αυτή τη στιγμή πως θα πέσω ξερή για ύπνο.. κ είχα την εντύπωση πως ήταν 4 - 5 η ώρα τα ξημερώματα, έτσι σκοτεινά που είδα το σπίτι. βλέπω το ρολόι του λαπτοπ, που ήδη είχε τελειώσει το επεισόδιο, ήταν 10 η ώρα. κοιμήθηκα 4 ολόκληρες ώρες. ΤΕΣΣΕΡΙΣ. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ! εγώ που δε κοιμάμαι το μεσημέρι βρε παιδί μου. που είμαι όλη μέρα λες κ με διοχετεύουν παρεντερικά καφέ (αυτό δε το καταλάβατε ε? δε πειράζει, κάνω το ψώνιο με τις εξυπνάδες που έμαθα στη σχολή χα χα) ανεξάρτητα το πόσο κουρασμένη είμαι ή το πόσο λίγο κοιμήθηκα. αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο.

χτες το βράδυ, μπανίστηκα, λούστηκα (το μουστάκι ακόμη να το βγάλω..θα πάρω και μαγκούρα σε λίγο και θα φωνάζω "ΣΑΛΑΓΑΤΑ! ΣΑΛΑΓΑΤΑ!"..) έγινα άνθρωπος της περιοπής τελοσπάντων και κοιμήθηκα, στέλνοντας μήνυμα στον Άκη να με ξυπνήσει οπωσδήποτε όταν γυρίσει. Γύρισε ο πασάς μου, με ξύπνησε, με αγκάλιασε και ξανακοιμήθηκα. ε το πρωί, με το ζόρι ξύπνησα. όχι ότι ξυπνάω κι από μόνη μου.. σήμερα όμως.. άστα να πάνε.. και στη δουλειά ήμουν ψιλοζαβλακωμένο.. και οι μισές συνάδελφοι ήταν σα ζαβλακωμένα, κακά τα ψέμματα. μάλλον επειδή δρόσισε, κάναμε κάτι ύπνους όλοι...

κ ήθελα να φτιάξω πανακοτα κ φασολάκια. κ δεν έφτιαξα τίποτα :( ευτυχώς αύριο θα πάμε Σέρρες και το γλυτώνω κάπως το φαγητό.

το καλό που κοιμήθηκα είναι πως δεν έφαγα καθόλου από το μεσημεριανό και μετά. μα δε σας υπόσχομαι τίποτε. στο τσακ είμαι να περιποιηθώ τους αυτόματους πωλητές που έχουμε στο μαγαζί...

σπουδαίο πράγμα ο ύπνος. αν δεν τον αναπληρώσεις, σε αναπληρώνει αυτός τελικά αγαπητοί μου!!

6 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Πράγματι ο ύπνος είναι πολύ ωραίο πράγμα, ανεκτίμητης αξίας.. Ειδικά τώρα που κάνει κρύο (δεν το λες απλά δρόσισε αυτό!!) νυστάζω και το μεσημέρι.. Είναι ότι πρέπει αυτός ο καιρός να μένεις σκεπασμένη στο κρεβατάκι σου.. Αλλά οι σχολές/ δουλειές/ υποχρεώσεις είναι πάντα εκεί να περιμένουν! :(
Καλώς σε βρήκα!

πουαντερι είπε...

Εγω παλι η μουλαρα γιατι μολις φαω γινομαι φυτο χωρις ποτισμα;;;;
Τι πραμα κι αυτο με μενα ρε παιδι μου.
Παντως αυτο το εχω παθει και εγω και δεν ξυπνησα μετα απο 4 ωρες αλλά μες τα μαυρα μεσανυχτα......και ρωτουσα και γω "ποιος ειμαι; που παω; τι κανω;"
Μετα καφε και πλεξιμο μεχρι το πρωι δεν σου λεω τιποτα....

πουαντερι είπε...

Βρε Μαρακι τωρα διαβαζα το σχολιο σου στην αχτιδα και λεω...μπας και μενουμε στην ιδια πολ/οικια και δεν το ξερουμε; γιατι τα ιδια τραβαω και εγω με τα ψιχουλα......



Αληθεια τι την θες αυτη την λεκτικη επαληθευση; βαριεμαι να τα αλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα;!

eirini είπε...

Βρε μωρό μου, ξέρεις γιατί το έπαθες αυτό;...Πιάσαν τα κρύα! Αυτός ο καιρός φέρνει υπνηλία! Εγώ αυτές τις μέρες κουτουλάω!
Πάντως ρε παιδιά όταν δεν έχω κοιμηθεί καλά την προηγούμενη, την επομένη είμαι σαν κοτόπουλο! Ο ύπνος είναι απαραίτητος και πολυ... γλυκός!
Φιλάκια Μαράκι μου όμορφο!

Frau Lehrerin είπε...

xaxaxaxaaaa...μ όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!
Σε κόλλησα!
Χαίρομαι που το γέλιο και ο ύπνος τελικά είναι κολλητικά! :Ρ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Το βράδυ θέλω τον ύπνο μου μα μεσημέρι αν με δουν να κοιμηθώ όλοι ανησυχούν γιατί ξέρουν οτι είμαι άρρωστη!