25.5.09

Κυριες και κυριοι

παιδια κι έφηβοι, μανάδες και μπαμπάδες, λαέ!!!

σήμερον σας παρουσιάζω τη νέαν κυβέρνησην επί δικτατορίας Νίτσας (μ αρεσει, είναι πιο πιασάρικο από της Μαρίας) με προσκάλεσε η κοκκινοσκουφίτσα, που μεγαλοπιάνεται και ξέρει ότι είμαι κι εγώ καραψωνάρα και μ έβαλε στο λούκι να φτιάξω δική μου κυβέρνηση. βασικά δεν έχω και πολλούς-ες φίλους-ες στη μπλογκόσφαιρα και θα παραλείψωμεν μερικά υπουργεία ή θα βάλω δικούς μου ανθρώπους που εσείς δε τους ξέρετε και δε χρειάζεται να τους μάθετε :Ρ

έχομεν και λέμεν

Πρωθυπουργάρας: εγώ και φυσικά μόνο εγώ με τις άπειρες σπουδές στας εξωτερικάς και τα αμέτρητα μάστερ μου, μόνο για εκεί είμαι.

Υπουργός Εσωτερικών: θα βάλω την αχτίδα μας γιατί σαν μαμά αχτίδα φροντίζει για όλους και για όλα!!

Υπουργός Εθνικης άμυνας: θα βάλω τον φίλο μας τον Παναγιώτη, δε τον ξέρετε αλλά είναι ναρκαλιευτής κ άμα δε κάθεται καλά ο οχτρός... KABOOMMM...

Υπουργός εξωτερικών: δε θα μπορούσα να βάλω άλλη από την Γεωγέω μας. μιλάει άπταιστα 3499459547843980890 γλώσσες έστω και στον ύπνο της κ κάνει πάντα το δικό της. πάντα όμως. άλλωστε τι γλωσσολόγα θα ήταν!

Υπουργος οικονομίας και οικονομικών: τολμώ να πάρω κι αυτό το υπουργείο εγώ και μόνο εγώ γιατί μπορώ να ζήσω με 20 ευρώ δευτέρα-κυριακή. αν μπορεί κανένας άλλος, του χαρίζω το υπουργείο και το εικοσάρικο.

Υπουργός ανάπτυξης: θα βάλω τη πουαντερί. μη με ρωτάτε γιατί. έτσι. εγώ κάνω κουμάντο

Υπουργός Περιβάλλοντος, χωροταξίας και δημόσιων έργων : θα βάλω τα κορίτσια που ασχολούνται με το άρωμα κούκιν. με τρελαίνουν αυτά που φτιάχνουν κι επειδής έχουν τρομερή οικολογική συνείδηση, τους χαρίζω το υπουργείο!

Υπουργός εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων : Προφητας εσταριαν. μη με ρωτάτε ποιός είναι αυτός, απλά κάντε κλικ εκεί που γράφει church of the souvlakimagnus

Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων: εδώ υπάρχει πρόβλημα. αν δε δωσω το υπουργείο στο μπαμπά μου θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις... αλλά επειδής ετοιμάζεται δια σύνταξη, βάζω τον Theo με τον ωραίγιο κήπο του!

Υπουργός απασχόλησης και κοινωνικής προστασίας: Άσπα δαγκωτό!

Υπουργός υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης: χμμμ.. θα βάλω χμμ δεν έχουμε και κανένα γιατρό στη παρέα. οπότε πάλι εγώ είμαι η ιδανική για το υπουργείο αυτό, τελικά είμαι πολυ καραψωνάρα.

Υπουργός δικαιοσύνης: ε καλά, ποιός θα το έπαιρνε αυτό το υπουργείο? κοκκινοσκουφίτσα βέβαια

Υπουργός πολιτισμού: Μαρία Τζιρίτα. και Ελένη Δαφνίδη. απλά επειδής τη γνωρίζω προσωπικά τη πρώτη, επιλέγω και τη πρώτη...

Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής : θα βάλω τη ζαχαρούλα μας που μένει Πάτρα κ έχει ωραίγιο λιμάνι. άσχετα άμα βρίσκεται στο Ιόνιο κοντά!

Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης: δύσκολο αυτό το υπουργείο μάστορες. τη παπαρούνα γιατί απλά της αρέσουν τα βόρεια προάστια, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος!!

Υπουργός μεταφορών κι επικοινωνιών: την ειρήνη μου! γιατί είναι άψογη στο να κλείνει τα τηλέφωνα σε ενοχλητικούς! βέβαια! κ αφού προτιμά τα βασανιστήρια του ΟΑΣΘ, ω ναι, δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο άτομο..

Υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος: την ντοροθι. δε ξέρω γιατί. έτσι!

Υπουργός τουριστικής ανάπτυξης: έχουμε πάλι πρόβλημα. δε ξέρω κανέναν κοσμογυρισμένο έτσι βάζω κλήρωση κ ο τυχερός είναι... ο κυρ Δημήτρης, ο άνδρας της αχτίδας που του αρέσουν παρα πολύ τα ταξίδια!


αυτά που λέτε. απο σήμερα κι έπειτα θα αναθεωρήσω και το σύνταγμα και γω δε ξέρω τι άλλο. παρακαλώ οι τσολιάδες να φορούν φουστανέλες χωρίς εσώρουχα, μες το καύσωνα οι άνθρωποι πουλιά θα βγάλουνε.

κι όποιος έχει πρόβλημα με την κυβέρνησή ΜΟΥ, θα τον εκτελώ επιτόπου.
τέλος!

πάμε όλοι μαζί: ΖΗΤΩ Η ΝΙΤΣΑ!

7 σχόλια:

eirini είπε...

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!
Τί γέλιο έκανα πανάθεμά σε... χαχα!!

Για μια στιγμή ανησύχησα ότι δεν θα πάρω κανένα υπουργείο γιατί τα πήρες όλα εσύ, αλλά ευτυχώς πήρα το κατάλληλο!!!!!
Έτσι είναι φιλενάδα... διότι ποιός άλλος έχει περισσότερα master από μένα στις αστικές συγκοινωνίες;;;;;;;;

Μπράβο σου... είσαι δίκαιος πρωθυπουργός! Βάζω στοίχημα πως με μία τέτοια κυβέρνηση ο τόπος θα πήγαινε πολύ μπροστά!!!!!!!!!

Φιλιά, φιλιά ,φιλιά!!!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Κι εγώ τυχαία πέρασα και έβαλα τα γέλια .Εκείνος που το πήρςε σοβαρά και με ικανοποίηση είναι ο Δημήτρης, ανέβηκες στην εκτίμιση του που τον σκέφτηκες και ονειρεύεται ..μεγαλεία κυβερνητικά...

γυάλινο δάκρυ είπε...

Απαιτώ αμέσως να μου δώσεις τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας :-Ρ

Dorothy είπε...

Μ'έβαλες στο κατάλληλο υπουργείο αγαπητή μου, τι τα έχουμε τα πτυχία :p χαχαχα! Ευχαριστώ πολύ Πρωθυπουργέ μου!!!

Aspa είπε...

Καλέ, το υπουργείο απασχόλησης και κοινωνικής προστασίας εγώ το πήρα ή η φίλη σου η Άσπα από Θεσσαλονίκη; Ενημέρωσέ με για να κανονίσω την πορεία μου!

Χαχαχα, φιλιά πολλά!

maria είπε...

εσύ κυρία ασπασία!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Aχ, ευχαριστώ, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, που με έκαναν μια κούκλα μια θεά, την ελληνική παιδεία που έλαβα, τους πρώην μου που για να τους ξεπεράσω σπούδαξα, τους φίλους μου, τον παραγωγό μου και τέλος ευχαριστώ ολόθερμα εσένα Μαρία μου για την τιμή που μου έκανες και με έβαλες Υπουργό! Να είσαι καλά! Πολλά φιλιά!