20.5.09

Κι αυτά!

και άλλα! και αλλιώτικα! και διαφορετικά! και καλοκαιρινά! και ζεστά!!!

πολύ ζέστη αγαπητοί μου μπλογκερς τις ημέρες αυτές κ ευτυχώς ήμουν ενστασέρρας και με περιποιόταν η μαμά αντί να τη περιποιούμαι εγώ.. εντάξει κάναμε και κανα2 δουλειές του ποδαριού να μη νιώθω τύψεις κ όλα οκ!

τη κυριακή που μας πέρασε είχαν επίδειξη χορού οι ανηψιές κ είχε πολύ τζερτζελέ η φάση, μαζεύτηκε όλη η οικογένεια πάλι. σηκώσαμε κ όλη τη ταβέρνα.. κ ο λογαριασμος ήταν κάτω απο 100 ευρώ (το μαγαζί είναι της ξαδερφής χα χα) περάσαμε πολύ όμορφα.. το χωριό στο οποίο είχαν επίδειξη οι μικρές, είχε ανθοέκθεση καθότι είναι χωριό φημισμένο για την ανθοκομία του. πήρα (και πάλι) 2 μολόχες φουξ και μωβ, ενα βασιλικό μπάλα μεγάλο (τον λιμπίστηκε ο Άκης) και μια βουκαμβύλια που μου έκανε δώρο η μανούλα μου. δυστυχώς στη μεταφορά έσπασε το κλαδί με τα λουλουδάκια κ στεναχωρέθηκα... αλλά με βεβαίωσαν πως θα βγάλει άλλα από το πλάι. ας το ελπίσουμε!!

έμαθα πως αρχισαν και οι πανελλήνιες έτσι κι εγώ εύχομαι με τη σειρά μου όλοι που γράφουν εξετάσεις να τα πάνε καλά και καλό κουράγιο! λίγο άγχος κάνει καλό! το πολύ κάνει κακό! καλή επιτυχία λοιπόν!! παρ τε τους τα σώβρακα!

περιμένω και το Τζάνειο κ είμαι ψιλοαγχωμένη μη με πετύχει όταν πάω διακοπές.. θα πάμε στη Χίο εφέτος, να φάμε όλη τη μαστίχα της!!! σκεπτόμαστε να πάμε με τη γουρούνα (τη μηχανή) αλλά τις προάλλες πήγαμε στα βουνά και τα λαγκάδια (πάλι) με αυτήν κ πόνεσε το κεφάλι μου, είναι πολύ ζαγκαζάς (φασαριόζικη) μάλλον με κανένα κτελ μας βλέπω γιατί το αμάξι δε συμφέρει...

περιμένω τη φίλη μου τη Γεωγεω από αυστρία να μας τιμήσει με τη παρουσία της! θα της φτιάξω και πεντανόστιμο σπανακόρυζο (ξέρω πως δε σας αρέσει αλλά η γέω το λατρεύει!) και κανένα γκουρμέ πιάτο, έτσι για εφέ!

δεν έχω να σας πω κάτι καινούριο.. απλά ζεσταίνομαι και δε τ αντέχω!!
φιλάκια σας..

μη ξεχνάτε τη νίτσα μας..

4 σχόλια:

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

τρελαίνομαι για σπανακόρυζο με λεμονάκι. Κι επίσης έχω να πω, μην περιμένεις με το κτελ να κάνεις δουλειά στη Χίο, στα καλά τα μέρη πας μόνο με δικό σου μέσον. Νοικιάστε εκεί ένα μηχανάκι ας πούμε, άμα δεν σου αρέσει η γορούνα. Φιλιά!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Άστα τα Αυτά και έλα να παίξεις παιχνίδι με ουσία και (κρατική) περιουσία!!!

Dorothy είπε...

Κι εγώ φαν του σπανακόρυζου είμαι. Γιαμ-γιαμ! Μπορείς να το λες και "ρυζότο με σπανάκι", που κάνει πιο γκουρμέ ;) Φιλάκια!!!

lena_zip είπε...

Καλέ τι χείμαρος είσαι εσύ;
Πώς και δε σε είχα ανακαλύψει τόσο καιρο; Τα γράφεις πολύ "διακσεδαστικά". Σαν να πίνουμε καφέ και να τα λες επί τόπου.
Τα λουλουδάκια μου αρέσουν κι εμένα αλλά δεν είμαι και πολύ της φροντίδας. Η μαμά μου τα αναλαμβάνει. Τους μιλάει κιόλας. Χαμός!!!
Καλώς σε βρήκα.