13.5.09

Τέλος!

αυτό ήταν αγαπητοί μου μπλόγκερς με τα του Παπανικολάου!
η σύμβασή μου έληξε την Πέμπτη που μας πέρασε αλλά δε σας το είπα γιατί δε το θεώρησα τόσο αμάν σημαντικό κι εντάξει ήμουν και φρεσκοαπολυμένη να το πω έτσι κ με έπιαναν τα ζουμιά όταν σκεφτόμουν τη δουλειά και πόσο υπέροχους συναδέλφους είχα. βέβαια με πιάνει το άγχος για το αν θα βρω τόσο καλά κορίτσια (και αγόρια) κάτω στο Αθήνα που θα πάω ή θα είναι τίποτε στραβόξυλα και θα αγανακτώ όλη την ώρα..

πήραμε τις προάλλες τηλ στο Τζάνειο κ με είπαν πως σε 2 μήνες περίπου θα με ειδοποιήσουν για να κατέβω συν 3 βδομάδες για να βγει το ΦΕΚ (μη ρωτάτε, δε μπορώ να σας τα εξηγήσω έτσι όπως πρέπει!) και όπως το κόβω αρχές αυγούστου βαριά βαριά θα είμαι εργαζόμενη στο Τζάνειο. βασικά έχω απορία τι στολές έχει εκεί. θα μου πείτε εντάξει μη περιμένεις μεταξωτές αεράτες με βαθιά ντεκολτέ ή κελεμπίες αλλά κάθε νοσοκομείο έχει διαφορετική κ είμαι περίεργη. στο ΑΧΕΠΑ πρόσφατα έφεραν καινούριες (όταν εγχειρήστηκε η μαμά μου) και μοιάζουν πολύ με στρατιωτικές, έχουν και σειρήτια στον ώμο. κ επειδή είμαι καραψωνάρα, θέλω τέτοια με πολλά σειρήτια και παράσιμα. μήπως βρε, λέω μήπως, να γίνω εθελόντρια στον Ε.Σ. (Ερυθρό Σταυρό) που φοράν κάτι κορυφαίες στολές με κάτι καπέλα σαν ανάποδα ανθοδοχεία? λέω εγώ τώρα που είμαι και ψώνιο...

είχαμε ένα δυσάρεστο εψές αλλά δε θα σας το αναφέρω, έχω υποσχεθεί να μη γράφω δυσάρεστα εδώ!

και τώρα που λέτε αγαπητοί μου μπλόγκερς κάθομαι στο σπίτι μου και καλά νοικοκυρά με την ουρά. μένουν όμως τόσα που πρέπει να γίνουν ώστε κάθε μέρα πάντα είμαι εκτός σπιτιού.. ξανάρχισα εντατικά με τη λογοθεραπεία (μαθαίνω το Ζ και τελειοποιώ το Σ) κ έχουμε τα πανέλα Σέρρες-Σαλόνικα. έχω και στο ΙΚΑ κάτι νταλαβέρια, ω χού πονοκεφάλιασα...

έχω πάθει πλάκα με τη φύση. τι όργιο είναι αυτό ρε παιδί μου! κάτι λελουδικά, κάτι μυρωδιές, κάτι πρασινάδες! θέλω να πάω σε κανένα λιβάδι να κυλιστώ στο γκαζόν να με φαν τα μερμήγκια ένα πράγμα!!!

σας έχω μια ερώτηση... που να τον πάω φέτο τον Άκη διακοπές? (αυτός θα με πάει βασικά γιατί εγώ ντεν έχω ντίπλωμα καρντιά μου)γνωστός μου είπε για Σάμο.. αλλά με φαίνεται λιγάκι μακριά. σκέφτομαι Σκιάθο, Σκόπελο, Κουφονήσια, Χιο.. βοηθάτε λιγάκι...για Σαντορίνη ούτε να το προτείνετε (το θεωρώ κιτς, προτιμώ Μαυρίκιο!! ίσως αργότερα που δε θα είμαστε τόσο.... ανέμελοι και δεν θα θέλουμε πολλά ντιριντάχτα στις διακοπές)

θα πάμε και στο εξωτερικό τέλη Αυγούστου αλλά δε σας λέω τίποτα για να μη το ματιάξω. βγάλαμε διαβατήρια πρόσφατα και είμαι σαν αγοροκόριτσο. φαίνεται και η μουστάκα μου, άστα να πάνε... περισσότερα στο ξεκατίνιασμα!

πήγα και στη μαμά μου εψες, είναι πολύ καλά σχετικά με την εγχείρησή της αλλά θέλει ακόμη μέχρι να αναρρώσει εντελώς το τραύμα και να κάνει κωλοτούμπες όπως πριν! πήρα και σπόρο για μαϊδανό. βέβαια.

ααα δε σας είπα έκανα ένα ωραίο μπαλκόνι! θα βγάλω φωτό και θα σας δείξω!


αυτά που λέτε! πάω να κάνω μπριάμ φουρνιστό. (έχασα άλλο 1,5 κιλό που λέτε με τη δίαιτα. άντε μπράβο μας.. πήρα κ μια χαζομάρα της vichy που τη βάζεις στα πόδια για να φύγει η κυτταρίτιδα, περισσότερα θα σας πει η Νίτσα, τα λέει καλύτερα η άτιμη)

πολλά πολλά φιλιά και χρόνια πολλά στη φίλη μου την ειρήνη που έχει γενέθλια σήμερα!

να ρωτήσω τα πόσα κλείνεις ή θα με πετροβολήσεις? χεχεχε. χρόνια πολλά κορίτσι μου!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περαστικά στη μαμά σου φιλενάδα...
και πες του Άκη να σε πάει κάπου που θα είστε τα δυο σας να σε μπαλαμουτιάσει ελεύθερα βρε παιδί! :Ρ

τα φιλιά μου

eirini είπε...

Κάτσε γιατί μου έβαλες πολλά θέματα!!!!

1)Χίλια ευχαριστώ που με θυμήθηκες!!! Δεν έχω λόγια φιλενάδα... να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη! Οι ευχές σου είναι ότι καλύτερο για μένα!
2)Εδώ... ΦΕΥΓΕΙΣ και σε ΧΑΝΟΥΜΕ κι εσύ μου ανησυχείς για τις στολές;;;; Έλα Παναγιά μου!!!! Πού θα πας ρε φιλενάδα; Πού θα μας αφήσεις; Τώρα που γνωριστήκαμε, κάνουμε παρεϊτσα, τρώμε μαζί, πού θα πας;;;;;;; Είμαι πολύ στεναχωρημένη μ'ευτό το ζήτημα... στο λέω!
3)Διακοπές να πας στην Σκιάθο! Είναι τέλεια φιλενάδα!!!!! Πρόπερσυ ήμουν εκεί και σε διαβεβαιώνω ότι είναι από τα ωραιότερα νησιά που έχω πάει!
4)Εύχομαι η μανούλα σου να αναρρώσει πλήρως! Χαίρομαι πο τα πάει καλύτερα!
5)Μπράβο με το ενάμισυ κιλό που έχασες... να συνεχίσεις αλλά για λίγο ακόμα! Περισσότερο δεν χρειάζεσαι!

Μαράκι μου, σ'ευχαριστώ πολύ για όλα!!! Σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά και σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά!!!

ποντίκι είπε...

Καλή επανένταξη....


Την καλημέρα μου.