6.4.09

Είχε παλιόκαιρο...

... όταν πήγα στη δουλειά! κ δε πήρα το μποφάν, πήρα τη ζακέτα και τουρτούριασα. τι καιρός είναι αυτός αγαπητοί μου μπλόγκερς... με ζάλισε, πραγματικά με ζάλισε!

...όταν γνώρισα τον Άκη δεν είχε παλιόκαιρο, είχε κάτι μέρες να τις πιείς στο ποτήρι.

γυρίσαμε από τα πάτρια εδάφη κ φέραμε πάλι τα τάπερ μας. κάτι χταποδάκια από τη πεθερά και κάτι χορτόπιτες από τη μαμά... πάει η δίαιτα!

είχε ο μπαμπαΞενοφών προψές γενέθλια! έκλεισε τα 65 κ εψές πήγε να καταθέσει τα χαρτιά του για τη σύνταξη. άντε με το καλό και καλοφάγωτα μπαμπάκα! του κάναμε σουρπράιζ πάρτι, μαζευτηκαμε όλα τα παιδιά και τα εγγόνια, γέμισε όλο το σπίτι κόσμο... τους πεθύμησα κ χάρηκα πολύ που τους είδα.. ειδικά τα ζουζούνια κ εκείνο το τρελιάρικο το μικρό τη Μυρτώ που είναι για δάγκωμα! είχε και κάτι κοτσιδάκια!!

μου χάρισε κ η αδερφή μου μια πανέμορφη μεταξωτή εσάρπα που έφτιαξε, είναι κίτρινο με άσπρο και μαύρο και κάτι λελουδικά επάνω. κ ήθελα μια...

αγαπητοί μου μη βλέπετε που δεν απαντώ στα σχόλιά σας.. δε το κάνω επίτηδες αλλά γιατί μ αρέσουν έτσι μόνα τους! να ξέρετε πως εκτιμώ αφάνταστα που διαβάζετε όλες τις χαζομάρες που γράφω και που βρίσκετε το κουράγιο να σχολιάσετε!πάντα σας αγαπώ!!! να το θυμάστε! κ γι αυτό συνεχίζω να γράφω, μόνο γιατί σας αρέσει! κ επειδή βγάζω κ το άχτι μου ένα πράγμα βρε παιδί μου!

και που λέτε σα να μην έφτανε το ρομπίδι που έγινα στις προηγούμενες αναρτήσεις, πρέπει να γράψω 10 συν 1 πράγματα που δε ξέρετε για μένα και πρέπει οπωσδήποτε να ξέρετε. σα να μη σας έφταναν οι μπελάδες οι δικοί σας δηλαδής... με κάλεσε η Γέωγέω μου.. που είναι και τσογλάνι να λέμε την αλήθεια αλλά ξέρει ότι μαρέσουνε τα παιχνίδια..

1. έχω καστανά μαλλιά κ τα κάνω ανταύγειες κάθε Πάσχα (όποτε θυμάμαι δηλαδής) κάποτε τα είχα κάνει κόκκινο της φουτιάς με ξανθές ανταύγειες. βοήθεια δηλαδής.

2. είμαι απίστευτα γλυκατζού. μέχρι και νηστίσιμο παγωτό γύρευα τις προάλλες που μ έπιασε λύσσα...

3. έχω 7 κατοικίδια ζώα (μαζί με τους άντρες μου) αχ Θεέ μου. δως μου υπομονή..

4. μένω στη Πολίχνη Θεσσαλονίκης και σε λίγο καιρό θα μένω στο Πειραιά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. παρεπιπτόντως μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, άσχετα αν εσάς σας φαίνεται "κάπως"

5. νομίζω πως μονίμως είμαι σε δίαιτα από τα 21 μου... και καλά δηλαδή

6. στο ντουλάπι μου με τη ζάχαρη έχω κ 262435235625 πράγματα ακόμη (μπαχαρικά, μυρωδικά, βότανα) μου αρέσουν παρα πολύ κ τα χρησιμοποιώ με κάθε ευκαιρία!

7. παρ ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα σε χωριό των Σερρών, μισώ τις Σέρρες. δεν έχει τίποτα! ενώ αντίθετα λατρεύω τη Θεσσαλονίκη που έχεις τα πάντα στα πόδια σου, αρκεί να ξέρεις πως να φτάσεις στις μύτες των ποδιών!!

8. νομίζω πως τα ξέρω όλα κ όταν μου λένε διάφορα πράγματα σχετικά με ιατρικά που τα γνωρίζω από πρώτο χέρι, τα οποία είναι άκυρα εντελώς, μου έρχεται να σκίσω τα πτυχία μου! να τα κάνω προσάναμμα!! παρεπιπτόντως μου αρέσουν πολύ τα τζάκια, τα χτιστά. άμα κάνει και καρβουνιά, ότι πρέπει για κανένα λουκάνικο...

9. όταν παντρευτώ θα κάνω πολύ σούπερ γάμο. γι αυτό θα αργήσω γιατί ζητάω από τη δέσμευση αυτή "λεφτά" αισθήματα!! κ εννοώ τη διαδικασία..

10. μισώ το σκύλο μας. ουφ. το είπα. δε τον θέλω καθόλου!! έχει γεμίσει τρίχες όλο το σπίτι κ έχω σιχαθεί τα πάντα! δεν είμαι για κατοικίδια εγώ!!

10+1. δεν θα άλλαζα τον Άκη με τίποτε στο κόσμο όσο στραβόξυλο κ να είναι... αυτό το ξέρετε οπότε πρέπει να σας πω κάτι που δε ξέρετε. από το πρώτο ραντεβού συμφωνήσαμε (έστω και για πλάκα!) να παντρευτούμε κ του έκανα εγώ πρόταση γιατί με δελέασαν τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα που έχει ο πεθερός!

καλώ όλους εσάς που με διαβάζετε να παίτσετε. όποιος θέλει! δεν είμαι εγώ τσογλάνι σα μερικές μερικές να εκβιάζω κόσμο :Ρ :Ρ :Ρ

φιλάκια σας!!!


και για να μη χαλάσω την ανάρτηση, συνεχίζω με ένα παιχνίδι που με κάλεσε η Κοκκινοσκουφίτσα (θυμήθηκα ένα παραμύθι που είχα κάνει για τα ανήψια μου, την παρδαλοσκουφίτσα.. πολύ γέλιο.. κρατούσαν τις κοιλίτσες τους..) κ επειδή δε μπορώ ν αντισταθώωωω, το θέλωωω το θέλω!!

αγαπημένες μου ταινίες
5

1. Kill Bill Vol 1&2. μπορεί να μη σας αρέσει αλλά εμένα με εξέπληξε η φαντασία του Ταραντίνο. έχει μπόλικο σασπενς κ επειδή βαριέμαι τα συνηθισμένα, μου άρεσαν τρελά.

(πρέπει να βάλω και βίντεο?)

2. Requiem for a dream. αγγίζει με μοναδικό τρόπο πολλά προβλήματα της γενιάς μας. πρέπει να γυρίσουν και κάτι αντίστοιχο με τον εθισμό στο διαδίκτυο..

(βαριέμαι να βάλω βίντεο)

3. Wall - e. είναι κινούμενα σχέδια κ παρά το γεγονός ότι δε μιλάει κανείς (ελάχιστα μόνο) τη λάτρεψα τη ταινία!! ότι κ να πω είναι λίγο!

4. Αγάπα με, αν τολμάς. μου διαφεύγει ο τίτλος στη γλώσσα της ταινίας. μοναδική! καθόλου συνηθισμένη. κ μέχρι να μπεις στο νόημα, σου βγαίνει η πίστη από τα μπερδέματα

5. θα κλέψω και θα πω 2. 7 ζωές με τον Γουίλ Σμίθ (7 points) είναι πρόσφατη κ πολύ καλογυρισμένη καθώς και το "the pursuit of happines" που παίζει με το γιο του.

μου αρέσουν κι άλλες περίεργες αλλά δε θυμάμαι κ με πιέζει ο χρόνος! πάω να δουλέψω!

μάκια σας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δύο (2) φορές με είπες τσογλάνι μέσα σ΄ένα ποστ... :(
Μαρία... πληγώνεις τα "λεφτά" μου αισθήματα έτσι!
ΑΧαχαΧαχαΧαχΑΧ

Το 10+1 δε το ξερα... κάτσε να πάρω κανά τηλεφωνάκι τον Άκη να τον ενημερώσω και να ενημερωθώ κι εγώ για τα ακίνητα και τ αυτοκίνητα! ΧαχΑΧαχΑΧ

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ Μ

Dorothy είπε...

Να τον χαίρεστε τον μπαμπά! Ωραίο παιχνιδάκι, νομίζω ότι θα παίξω :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Καλά, κοπελιά πού 'σαι, σταμάτα το ζεϊμπέκικο, και έτσι που είσαι ζεστή, πέρνα από το φτωχικό μου για άλλο παιχνίδι!!!!

eirini είπε...

Αγάπη μου μετά από τόσους καφέδες και φαγωμαζώματα ακόμα μαθαίνω πράγματα για σένα!!!!!
Τί γέλιο έκανα σε μερικά να 'ξερες!!! Αυτός ο... σούπερ-γάμος... χαχαχα! Δεν τον χάνω με τίποτα! Πού θα πας καλέ στον Πειραιά και θα μ'αφήσεις;;;; Σου είπα ότι εκεί μένει η κουνιάδα μου; Πρέπει να στο 'πα! Όποτε θα κατεβαίνω θα έρχομαι να σε βλέπω! θα τα παίξεις κάτω... θα με θυμηθείς! Τα άλλα με τον σκύλο τα θυμάσαι; Δεν μ'άκουσες! Κοίτα τώρα να το κρατήσεις το σκυλάκι γιατί εγώ τα λυπάμαι όταν αλλάζουν οικογένεια συνέχεια!
Καλέ, τόσα μπαχαρικά και βότανα πού τα χρησιμοποιείς;;;;

Άντε με το καλό να βγει και ο μπαμπάς στην σύνταξη! Μετά το Πάσχα σε παρακαλώ για καφέ επειγόντως!
Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

sunnefoula είπε...

Jeux d´ enfants είναι ο τίτλος που ψάχνεις!Υπέροχη ταινία!
Καλημέρες!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Μαρία, ευχαριστώ που έπαιξες, το ήξερα ότι θα είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον οι ταινίες που θα επέλεγες. Όλες καλές στον τομέα τους. Αν και βάρυνα λίγο από τον πολύ ανεξάρτητο ευρωπαΪκό κινηματογράφο βρε παιδί μου. Άσε που τις περισσότερες δεν τις είχα ξανακούσει ποτέ :PPPP