31.3.09

Που να του καεί το dvd!!

κάποιος κακοφορμισμένος με μάτιασε. πρέπει να ήταν γυναίκα, γιατί μόνο αυτές οι κατίνες ασχολούνται μαζί μου!

ω χου δηλαδής!!! τι έπαθα η γυναίκα! συμφορά! σα να μη μου έφτανε η ουρολοίμωξη (εντάξει κάποια στιγμή θα κολλούσα, σε νοσοκομείο δουλεύω) και η απαίσια αντιβίωση, ήρθε κ έδεσε με μια ωραία δηλητηρίαση...

τι το ήθελα να πάω με τα πεθερικά για φαγητό στας μηχανιώνας τα μέρη... είχαν έρθει για μια δουλειά στα κατακεί κ πήγαμε κι εμείς (μη χάσουμε), μιας και κυριακή, θέλαμε να το ρίξουμε λίγο έξω βρε αδερφέ, κερνούσε και ο συμπέθερος, μη τον προσβάλλω τον άνθρωπο... παραγγείλαμε όλα τα θαλασσινά που έχουν οι θάλασσες της γης. μόνο αστακό και γαρίδες δε μας φέρανε (δεν ήμασταν σε mode νεόπλουτων τότενες!) κάτι μυδοπίλαφα, κάτι χταπόδια, καλαμάρια και δε συμμαζεύεται. μας φέρανε και μύδια τηγανιτά τα οποία ήταν 3-4 μαζί σε κουρκούτι και τηγανισμένα (δηλαδής από έξω τραγανά κι από μέσα το κουρκούτ ακόμη ωμό) μόνο που το σκέφτομαι αηδιάζω! έφαγα λιγάκι για μεζέ, να δοκιμάσω η περίεργη κ.. μπλιάξ!!!

δε λέω όλα τα υπόλοιπα μια χαρά ήτανε.. ή μάλλον έτσι φάνηκε στην αρχή. εψές που λέτε το πρωί να έχω ένα πονοκέφαλο κι ένα στομαχόπονο... κατεβάζω ένα ζαντάκ, τίποτε.. κατεβαίνω στο μαγαζί, με κερνάει ταχινοκούλουρο ο Άκης, μόνο 3 μπουκιές μπόρεσα να κατεβάσω. ααααα δεν είμαστε καλά λέω..

παίρνω το κτελ για τα σέρρας κ αφού κατέβασα και 2 κουταλιές μάλοξ, ήρθε κι έδεσε το γλυκό. μόλις έφτασα σπίτι μου, έριξα κάτι ρουκέτες στη τουαλέτα... κ μετά στο γυρισμό για τη σαλόνικα ανέβασα πυρετό... κ όλη μέρα να κοιμάμαι, μέχρι και σήμερα το πρωί. στα ενδιάμεσα πήρα ένα ντεπόν κ έπεσε ο πυρετός αλλά ρε παιδί μου τι κακό ήταν αυτό?!!! αν δεν λέγεται τροφική δηλητηρίαση, πως λέγεται?? για πείτε μου λίγο εσείς που ξέρετε...
κ άντε να ήταν γαστρεντερίτιδα, θα το καταλάβαινα. έχει και πολλές ρουκέτες, έχει και πολύ τρέξιμο στη τουαλέτα! είχα πάθει παλιότερα. κ άντε να με πείραζε η αντιβίωση, 3 μέρες την έπαιρνα την αφιλότιμη!

κ με στέλνει σήμερα ο Άκης εσεμες που ήμαν στη δουλειά κ μου λέει πως είναι χάλια.. κ η πεθερά μου χάλια.. όριστε, σκέφτομαι, έδεσε το γλυκό... που να του καεί το ντιβεντί του μαγαζάτορα!!!

χάλια ρε παιδιά! σήμερα σα ζαβλακωμένο είμαι! κ δεν έβαλα μπουκιά στο στόμα μου γιατί φοβάμαι μη γίνω σκατά πάλι!!! κ κάτι άλλο με πείραξε κ δεν αντέχω τις έντονες μυρωδιές! κατευθείαν βήχω! στη δουλειά κόντεψα να πνιγώ!

πάντως αν με μάτιαξε κανεις, να βγάλει 1029348 κριθαράκια στο μάτι του ρε!


αυτά αγαπητοί μου μπλόγκερς!
είναι να μη σου πετύχει το μάτι ρε γαμώτι!!

4 σχόλια:

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Tώρα έχω πλήρη εικόνα Μαριώ. Ίωση λοιπόν! Περαστικά σου!!!

Maria Tzirita είπε...

Θα περάσει κοριτσάκι μου, μη μου συγχύζεσαι κι άλλη φορά να προσέχεις τι τρως και πού τα τρως! Φιλιά και καλό μήνα!

Aspa είπε...

Εμένα για τροφική δηλητηρίαση μου μοιάζει…. Περαστικά Μαρία μου, καλό μήνα. (Καλέ, μπας και είναι πρωταπριλιάτικο;)

Ανώνυμος είπε...

wx wx wx perastika sou filenada... :)

oson afora ta ma8hmata... twra exoume 10 meres diakopes logw tou austriakou pasxa... ap tis 14 k meta 8a to paiksw pali daskalitsa... k o 8eos boh8os m autous pou empleksa... 'h mhpws na fovountai autoi? :P LOL

filiaaaaaaaaa mhtsom!