14.3.09

Υπέροχη μέρα...

... υπέροχες κυρίες!

ή μήπως να πω έφηβες? ή κοπελιές? ή κάτι σε άτακτα θηλυκά? τσαχπινογαργαλιάρες?... οι εν λόγω νεαρές μαζευτήκαμε εψές (ααα δε πάμε καλά σήμερα πολύ ομοιοκαταληξία παίζει) το μεσημέρι στης αχτίδας. ήμασταν η Μαρία Τζ. η Ειρήνη, η αδελφή της, η φίλης της αδελφής της (πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι) η Κλωντη, η Αχτίδα μας, ο κυρ Δημήτρης κ το ηλικιωμένο ζεύγος (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων είναι η μαμά και ο θείος της αχτίδας, πολύ γραφικά άτομα!).

Δυστυχώς ψηφιακή δεν είχα τότε (εψές αγόρασα, θα σας τα πω μετά) κ δεν έχω ντοκουμέντα ν αποδείξω πως όντως ήμουν κι εγώ εκεί. έχει η ειρήνη κ η μαρία κ πολύ φοβάμαι πως θα με εκβιάσουν κ θα με αναγκάσουν να τις δωροδοκήσω με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, διότι δεν είμαι και στα καλύτερά μου. αλλά για να λέμε και την αλήθεια, κάτι πήρε το μάτι μου για μια φωτό-αποκάλυψη της μαρίας... οπότε ας μην έχω τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου!!

που λέτε, σας είπα που πήγα στη παρουσίαση του Κ. Καρακάση, στον Βιολονίστα. ήταν μια τόσο συγκινητική παρουσίαση κ δεν ήξερα πως είναι τόσο όμορφα σε τέτοια γεγονότα. πρέπει να το καθιερώσω να πηγαίνω πιο συχνά. κρίμας δηλαδή να μείνω απολίτιστο. επειδής είμαι τύπος που τρελαίνεται να δανείζεται βιβλία κι όχι ν αγοράζει, μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ το μεταχειρισμένο που έχει αυτή τη κλασσική μυρωδιά κι όχι τα καλοφτιαγμένα φρεσκοτυπωμένα βιβλία, αμέλησα ν αγοράσω τον βιολονίστα με τη σκέψη πως ίσως μου δοθεί άλλη ευκαιρία. ευτυχώς η λογική μου λειτούργησε δραστικά κ ο κύριος Καρακάσης μου υπέγραψε ένα όμορφο αντίτυπο. είχαμε κ μια σύντομη ωραία συνομιλία ενώ ο γιός του τραβούσε φωτός και καταντρεπόμουν...(δεν είμαι τόσο του φακού). μόλις τελείωσε η παρουσίαση βρήκα τις αγαπημένες μου αχτίδα κ ειρήνη οι οποίες με σύστησαν στη μαρία. η μαρια είχε μια τεραααααααααστια αγκαλιά για μένα!!! πόσο χάρηκα! και πόσο με συγκίνησε η κίνησή της, πολύ σπάνια αγκαλιάζω κόσμο με τη πρώτη γνωριμία.. εν τω μεταξύ, 2 μέτρα γυναίκα, ένιωσα κάπως μειονεκτικά!! έχω την εντύπωση πως η μαρία ανταποκρίνεται και σε νου και σε μπόι! και για να την κάνω να νιώσει ακόμη πιο ψώνιο, είναι πανέμορφο κορίτσι. λίγα κορίτσια έχουν και μυαλό και ομορφιά. ακούς Μαρία μου..?

την επόμενη πήρα αναρρωτική (τι κάνω η γυναίκα για χάρη του εκπολιτισμού μου δηλαδής..να χει χάρη το ελληνικό δημόσιο..) κ πήγα στο τραπέζι της αχτίδας. τι να σας πω? ότι μαγείρεψε για στρατό? κ ότι έφαγα άνετα για 5 άτομα?.. τελικά το υποτίμησα πολύ το στομάχι μου... κάτι μακαρονάδες με θαλασσινά, κάτι μυδοπίλαφα, και καλά σαρακοστή και καλά εγκράτεια... δυστυχώς έπρεπε να τους αφήσω σχετικά νωρίς γιατί ο Άκης πήρε τη Κέλλυ (το κόκερ μας) το απόγευμα από τον κομμωτή της (αυτός που έχει και η Κλωντη, θαυμάσιος άνθρωπος κ πολύ καλός στη δουλειά του) κ έπρεπε να φύγω μαζί του αλλιώς θα έπαιρνα 23562356 αστικά...

μετά πήγαμε σε ένα πολυκατάστημα ηλεκτρονικών ειδων στους αμπελόκηπους κ απέκτησα την sony μου επιτέλους... είναι μαύρη κατάμαυρη (κ την ήθελα σε λαχανί αλλά με κορόιδευαν, μηχανή θα πάρεις μου λέγανε, όχι μαρούλια..) κ κάνει πολλά σούπερ πράγματα. τώρα δε τη γλυτώνετε, θα αναρτώ με κάθε ευκαιρία φωτός..

χάρηκα πολύ που γνώρισα τη Μαρία μας, τη σούπερ ντούπερ ουάου συγγραφέα μας! πιστεύω πως είναι ο ορισμός της αιώνιας έφηβης.. με μπόλικη τρέλα και αρκετή ωριμότητα (που τη κρύβει πολύ καλά!)κ εύχομαι να παραμείνει έτσι κ να μη την παρασύρουν τα πλοκάμια της διασημότητας κ ανέβει το καλάμι που λέμε!! φιλάκια πολλά Μαράκι μου... ελπίζω να σου αρκεί αυτή η διαφήμιση, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο!!! και ξέρεις, την επόμενη φορά που θα ανέβεις, θέλω ποσοστά... :Ρ

αυτά που λέτε. η Κέλλυ είναι πανέμορφη, μοσκοβολάει κ έχει περίοδο. την έβαλα κι εγώ βρακί σαν αυτό της πουαντερί και λύθηκε το θέμα.. πόσο καιρό έχουν περίοδο τα σκυλιά ξέρει κανείς να μου πει?

σήμερα λέω να φτιάξω μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα.. κάτι απλό και νόστιμο..
κι οφείλω ένα μπράβο στο μωρό μου που χτες με βοήθησε κ με το παραπάνω να συμμαζέψω το σπίτι μας. απλά όταν βαρέθηκε μου έλεγε συνέχεια ότι ζαλίζεται. ξέρετε εσείς πως κάνουν οι άντρες...

μάκια σας και καλό σαββατοκύριακο!

7 σχόλια:

πουαντερι είπε...

Αχ μωρε ζηλευωωωωωωω!!!!!

Η Μαρια φαινεται οτι ειναι κουκλα!!!!!

Α! τα σκυλια ,(ορεξη να εχεις) κρατανε κανα μηνα;!
ιδιαιτερα αν ειναι μικρες παρθενες;;;; καηκες δεν θυμασαι την Μιλου ποσο καιρο την ειχα βρακωμενη...

Να σου πω βρε;! εχει και η Θεσ/νικη Αμπελοκηπους; γιατι εχει και η Αθηνα!

maria είπε...

και η σαλόνικα έχει αμπελόκηπους και ότι άλλο θέλεις! έμαθα από τον ιδιοκτήτη της πως κρατάει 14 μέρες. άντε να δούμε. έχει γεννήσει μια φορά (μας έδειξε κάτι φωτος με κάτι κουτάβια...!!)

eirini είπε...

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! Τί ωραία που τα έγραψες ρε Μαράκι!!!! Δηλαδή... δεν θα μπορούσε κανείς μα κανείς να τα γράψει καλύτερα! Σε λατρεύω!
Σου στέλνω ένα mail...

Φιλιά, φιλιά, φιλιά!!!

Aspa είπε...

Τι ωραία… Ζήλεψα! Αν κάποιος έχει τραβήξει φωτογραφίες και τις ανεβάσει, βάλε μας link να σας δούμε και να σας καμαρώσουμε, εντάξει;

Maria Tzirita είπε...

Μαράκι μου γλυκό, πώς να μη σε κάνω αγκαλιά μια τέτοια γλύκα που είσαι; Όχι, ας μου ξέφευγες αν μπορούσες! σπεύδω να περιγράψω κι εγώ τη συνάντησή μας στο μπλογκ και να σε εκθέσω με τις φωτογραφίες, τις οποίες φυσικά και θ'ακριβοπληρώσεις με ακόμα περισσότερη διαφήμιση για το βιβλίο μου!!! Χα,χα,χα, ελπίζω να το διαβάσεις και να το απολαύσεις κι αν έχασες την αφιέρωση μη στεναχωριέσαι... Θα ξανάρθω σύντομα για δική μου παρουσίαση! Πολλά πολλά φιλιά κοριτσάκι μου!!!

"ζαχαρούλα.." είπε...

έχω φάει και εγώ στην αχτιδούλα μας.......

φιλάκια πολλά!!!!!!

ZwZw είπε...

Γεια σου και από εδώ αγάπη μου! Η νέα σου πεθερά είναι εδώ και θα σε στηρίζει όσο χρειάζεται! Τα σκυλάκια έχουν περίπου ένα μήνα περίοδο. υπομονή κοριτσαρα μου!