26.4.11

Η δίαιτα, το αρνί και η γαστρεντερίτιδα.

ε μα ναι αγαπητοι μου μπλογκερς! είναι δυνατόν να υπάρχει αρνί κ να μην υπάρχει γαστρεντερίτιδα?..

έχει να με πιάσει απ τα χίλια προπερσι, όταν ήμαν στο λύκειο. κ αυτό κράτησε 1 μέρα γιατί μάλλον το νερό μας ήταν οτιναναι. τωρα βεβαια το φτιάξανε. αλλά χτες, δε τη γλύτωσα. ο δικος μου επεμενε οτι ειμαι μια χαρα, εγω οχι, αποφασισε να με παει στο νοσοκομειο κ στο αυτοκινητο τα εκανα ολα λουτσα. τοτε αποφασισε οτι ΔΕΝ ειμαι μια χαρα.

με μάτιαξαν, δεν εξηγείται αλλιώς. λίγο η δίαιτα που συρρίκνωσε το στομάχι μου, λίγο το αρνί και το κατσίκι που ήταν σε ΑΠΕΙΡΟΑΠΕΙΡΕΣ μερίδες, λίγο τ αυγά, λίγο τα πασχάλια κάτι λίγο η μαγιονέζα που είχε η μάνα μου απ τα χίλια προπερσι στο ψυγείο (αλλά επέμενα να φάω αφού δε πέρασε η ημερομηνία λήξης!)δεν ήθελε κ πολύ να διαμαρτυρηθεί το στομάχι μου. κ όταν διαμαρτυρείται, σηκώνει πανό και πλακάτ. τύφλα να χουν οι πορείες της Γ.Σ.Ε.Ε κτλ.

τ αρνί και το κατσίκι ήταν υπέροχα. κ το βουνό. κ το τσουρέκι-τοστ. κ το κοτοπουλο της μανας μου. κ το νυφικό! κ τα παρανυφάκια. κ η δίαιτα, που έχασα τουλαχιστο 5 κιλά. αλλά έτσι όπως με πάει η γαστρεντερίτιδα παίζει να χάσω άλλα 5. τ αστείο είναι πως το έντερό μου δε καταλαβαίνει τπτ. το στομάχι μου όμως... θυμηθείτε τι σας είπα για τα πλακάτ!

περαστικά μας! κ έμαθα ότι θα με καλέσουν το Σεπτέμβρη στο ΑΧΕΠΑ κ ξενερωσα. καλλιο αργά παρα ποτέ..

7 σχόλια:

moments collector είπε...

Περαστικούλια...

Maria Tzirita είπε...

Μην έχεις τύψεις Μαράκι μου, ίωση είναι, την περάσαμε κι εμείς όλοι στο σπίτι! Περνάει γρήγορα όμως κι όλα καλά! Χρόνια πολλά και του χρόνου σπίτι σας! Σε φιλώ!
Υ.Γ. Πού είναι η πρόσκλησή μου, οεο?

maria είπε...

σας ευχαριστώ..
Μαρία το προσκλητήριο είναι καθοδόν!

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά!!
Ε τι τα εφαγες κι εσυ ολα αυτα;

Ετσι κανουν διαιτα μαρη;

αντε ολα καλα να πανε με το εντερο!

φιλια

Ανώνυμος είπε...

τι σημαινει εχει να με πιασει απο τα χιλια;

maria είπε...

εχει να με πιασει απ τα χιλια προπερσι. 1000 προπερσι :Ρ

Fri είπε...

Περαστικά στη νυφούλα μας! Και γρήγορα! Γιατί με τους ρυθμούς που χάνεις τα κιλά θα σου γίνει σωσίβιο το νυφικό...