2.10.09

Ενστασέρρας

απντέιτ: δείτε και τη νίτσα!

ναι αγαπητοί μου, ήρθα ενστασέρρας

το σπίτι μου είναι έτοιμο, το καθαρίσαμε με τη μαμά μου που ήταν αθήνα μαζί μου κ μου έκανε τη καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω! και μου μαγείρεψε και φακή και την έκανα βόλτα με το τρενάκι στο κέντρο (ακρόπολη και τέτοια) κ ενθουσιάστηκε πάρα μα πάρα πολύ. χαίρομαι που πέρασε τόσο καλά γιατί πραγματικά της χρειαζόταν! κ μου φέρνει γέλια όταν τη σκέφτομαι έκπληκτη από τον κόσμο τον πολύ.. και τους πολλούς τους μετανάστες.

και τη Κυριακή, ψήφο στη βουλή. μια συμβουλή έχω μονάχα να σας δώσω. αν δε σας εκφράζει κανένα κόμμα και καμία ιδεολογία, τουλάχιστον ψηφίστε έναν βουλευτή του νομού που σας εκφράζει καλύτερα. εγώ σαν άτομο με αναπηρίες, θα ψηφίσω έναν βουλευτή που έκανε πραγματικά πολλά για μας. και καθότι αγρότες οι γονείς μου, θα βάλω και δεύτερο σταυρό σε βουλευτή που προσπαθεί πραγματικά για το καλό των αγροτών κ έχει κάνει πολλά σπουδαία. ξέρω πως συνολικά όλοι είναι συμφεροντολόγοι και ρουφιάνοι αλλά θα με πείτε, στην ελλάδα έτσι επιβιώνει κανείς... δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα κ πρέπει να προσπαθήσουμε να τη φέρουμε στα μέτρα μας.. πριν να μας φέρει εκείνη στα δικά της (Παπακωνσταντίνου αθάνατος!) μην μείνετε αμέτοχοι.. η αδιαφορία είναι χειρότερη..

η δουλειά πάει καλά. δε θέλω να το συζητήσω...

σας ευχαριστώ γι άλλη μια φορά που με διαβάζετε και μ αγαπάτε.. σας διαβάζω (κι εγώ όσο μπορώ) κ σας αγαπώ πολύ..

φιλάκια!

7 σχόλια:

πουαντερι είπε...

Δεν περιμενα οτι θα το ξαναπω αυτο:Αυριο το πρωι θα ειμαι στο ΤΖΑΝΕΙΟ γιατι θα μπει ο πατερας μου για ενα προβλημα εκτακτως, αλλά εσυ θα λειπεις.
Αν κατσει πολυ εκει μεσα θα ηθελα να σε γνωρισω απο κοντα μιας και θα ειμαι πολυ κοντα σου.

Καλη ψηφο!

Maria Tzirita είπε...

Χαίρομαι που τακτοποιήθηκες Μαράκι μου και προσαρμόζεσαι σιγά σιγά. Όλα καλά, θα το δεις... Και φυσικά και σ'αγαπάμε πολύ κι εμείς, γιατί το αξίζεις! Φιλάκια πολλά!

Vassilis είπε...

ωραία ακούγεται το "ενστασέρρας", έχει λίγο ρυθμό latin.
Συμφωνώ για την αδιαφορία, αν αδιαφορείς για όλα δεν μπορείς να απαιτείς ή να ζητάς το λόγο μετά.

Maria Kat είπε...

Γεια σου Μαράκι μου!!!!
ξέρω πόσο δύσκολη είναι η προσαμρογή σε ένα νέο περιβάλλον αλλά είμαι σίγουρη ότι θα συνηθίσεις και θα αγαπήσεις την Αθήνα με τα καλά και τα...στραβά της!!!

maria είπε...

πουαντερί μου εύχομαι να μη καθήσει καθόλου ο πατέρας σου! αλλά θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω! είμαι στην α' παθολογική κ πιάνω δουλειά τη τετάρτη.

Μαρία μουυυυυ!!γουτσουγουτσου!!

Βασίλη, ναι, έχει κάτι σπανιόλικο χεχεχε. μια γιαγιά ενός φίλου το έλεγε κ μου κόλλησε, έχω και μια τάση να μου αρέσουνε τα λάτιν πράγματα και οι λάτιν λόβερς (see Banderas χα χα χα)

αεράκι!καλωσήρθες αν δε σε καλοσώρισα παλιότερα! να περνάς τακτικά! θα περνάω κι εγώ! να τη συνηθίσω την αθήνα μπορεί, αλλά να την αγαπήσω.. λίγο δύσκολο! είμαι μια προκατειλημένη σαλονικιά αφου..!

maria είπε...

χα χα, αεράκι μου τώρα κατάλαβα ποιά είσαι κ σε έχω και στη λίστα ανάγνωσης! άιντε ότι ναναι ειμαι τελευταία :Ρ

xaos είπε...

καλα βρε τρελοκομειο εβγαλες βόλτα τη φακη στην Ακρόπολη?