30.8.09

Years and jamans...

ναι αγαπητοί μου μπλόγκερς, τα πρώτα σημάδια ζωής..

απλά η τεμπελίτιδα ήταν πολύ έντονη τον Αύγουστο κ δεν είχα κουράγιο ούτε κομπί να πατήσω, πόσο μάλλον να γράψω ολόκληρη ανάρτηση!

προς το παρόν θα σας πω τα βασικά νέα μου και την επόμενη φορά μια πιο περιεκτική ανάρτηση για τα μεν και τα δε και τους μεν και τους δε βεβαίως βεβαίως.

αναμένεται και πολύ πικάντικη ανάρτηση στης νίτσας.. αλίμονο. μάζεψε κ αυτό το σούργελο πολύ υλικό για να θάψει κόσμο και κοσμάκη!

αρχίζω

1. μέχρι τις 17 σεπτέμβρη θα έχω μετακομίσει αθήνα... είναι οριστικό πλέον τ ότι φεύγω.. ένα θέμα που με πονάει και με χαροποιεί σύναμα.. την επόμενη βδομάδα θα αρχίσω να ψάχνω ακίνητα και κινητά και ευκίνητα..

2. πήγα στας εξωτερικάς! και συγκεκριμένα Ιερουσαλήμ για προσκύνημα στους Άγιους Τόπους. αλλά να λέμε και την αλήθεια, δε με έψησε τόσο αυτό όσο τ ότι βγήκα από την Ελλάδα και πήγα έξω.. άλλος πολιτισμός άλλες εμπειρίες άλλα ωραία πράματα.. εξάσκησα και το αγγλικό. βέβαια. και τη νοηματική εξάσκησα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

3. τα κιλά μου παραμένουν ίδια.. το μαλλί μάκρυνε.. και μπάνιο ακόμα δεν έκανα στις γύρω θάλασσες. κάτι άκουσα πως είναι χάλια μαύρα και καλά που δε πήγα. το ανακάλυψα και ίδιοις ομμασι.

4. δε τη μπορώ τη στεναχώρια. και δε θέλω να φύγω αθήνα. αυτό το ξέρετε. και πήρα την απόφαση πως θα μετακινούμαι μόνο με αεροπλάνο αθήνα σαλονίκη. σε 1 ώρα έχεις τελειώσει. σιγά μη μείνω στα τρένα με τους γιούφτους δηλαδή. (είμαι λιγάκι ρατσίστρια)

5. δεν έχω σέντσι τσακιστό. πως θα νοικιάσω σπίτι κει κάτω, με λέτε?

6. δεν έχει 6.

αυτά τα ωραία τα νέα μου..
μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη ανάρτηση που θα είναι έγχρωμη κι εντοιχισμένη..

φιλάκια σας!

6 σχόλια:

eirini είπε...

χαχαχαχα... από τον τίτλο ήξερα το γέλιο που θα ρίξω! Να 'σαι καλά βρε Μαράκι!
Πού θα πας καλέ 17 Σεπτέμβρη στα ξένα και θα μας αφήσεις;;;;;;;;
Το σκέφτηκες καλά;
Κάτσε εδώ παιδάκι μου!!!!!!!!!!

Καλέ... πότε θα προλάβεις να βρεις σπίτι; Δεν θέλω να σε αγχώσω χαχαχα!!!

Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!

Giannis είπε...

Αφου εσύ είσαι ρατσίστρια όπως λες, με το φύλο/την καταγωγή/το οτιδήποτε των άλλων, τότε μη παραπονιέσαι που οι άλλοι σε βλέπουν και σε ακούνε κάπως λόγο του προβλήματος σου.
Πώς θα σου φαινόταν αν αυτός που εσύ λές "γιούφτος" δεν ήθελε να κάτσει δίπλα σου γιατί είσαι "κουφή".

(μερικές φορές ντρέπομαι για μερικούς...)

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο giannis....

Vassilis είπε...

Μαρία καλό μήνα!
είμαι σε αναμονή για την ... εντοιχισμένη ανάρτηση :)

maria είπε...

gianni εισαι πολύ σωστός σε αυτό που λες. δικαίωμα του καθενός πιστεύω είναι αυτό. κ καλά θα κάνει που δε θα καθήσει δίπλα μου επειδή είμαι "κουφή". το προτιμώ από το να υποκρίνεται.
δεν σου επιτρέπω να ντρέπεσαι για μένα, μου αρκεί που ντρέπομαι εγώ για τον εαυτό μου.
όσο για τον ανώνυμο, κι αυτός ντροπές πρέπει να έχει...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μαρία μου τι είναι αυτό βρε κοριτσάκι μου; θα μας λείψεις το ξέρεις; θα μου στέλνεις μηνυματα με το κινητο; Εύχομαι να σου έρθουν βολικά , που θα μείνεις πρώτες μέρες;