9.7.09

Επιστροφή..

...στο μέλλον!

ποιό μέλλον και αυγά μελάτα..

ήρθαμε αφ τη Χίο! και εκεί δε λένε από τη, λένε αφ τη. βέβαια. κουφός, κουφός, όλα τα πιάνει όμως! αστέρι η δικιά σου!

περάσαμε ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΑ ΚΑ ΚΑ ΚΑ!
να πάτε κι εσείς!

το μεσημέρι όλο το νησί μύριζε μαστίχα χίου και το βράδυ χιώτικο γιασεμί. ένα πράγμα τι να σας λέω!

και θα επιστρέψω με φωτός! γιατί διακοπές χωρίς φωτός δε λέει!

και που λέτε πήγα σήμερα στον οδοντίατρο για καθαρισμό (υπόψιν μισώ τους οδοντιατρους υπερβολικά πολύ κ έχω να πάω κάτι χρόνια, κακώς βέβαια..) και μου έκανε μόνο τα πάνω. τα κάτω δόντια χρειάζονται αναισθησία. ή εγώ είμαι πολύ ευαίσθητο ή τα ούλα μου..
αγαπητοί μου μπλογκερς δε μπορώ τους οδοντίατρους. τους μισώ!!!! κι ας είναι καλοπροαίρετοι, κι ας είναι γουτσουγουτσου. δε μπορώ. πονάω μόνο που τους βλέπω..

σας έφερα και χιώτικο λουκούμι με μαστίχα και λικέρ μαστίχας και υποβρύχιο μαστίχας. μέχρι και πουράκια με κρέμα μαστίχας έχουνε κάνει πια!

σας αφήνω γιατί τρέχω ωσαν τον Βέγγο αυτές τις μέρες και είμαι Σέρρες. σπέρνει τα μπρόκολα και τα λάχανα και τα κουνουπίδια ο Ξενοφώντας και καταλάβατε.

φιλάκια σας!!

σας αγαπώ πολύ!

11 σχόλια:

eirini είπε...

Μαράκι μου καλώς ήρθες!!!!!!! Τέλεια στην Χίο; Αχ... δεν έχω πάει ποτέ και έχω ακούσει ότι είναι πολύ όμορφα!!! Κοίτα να μας βάλεις πολλές φωτογραφίες να θαυμάσουμε κι εμείς τίποτα!
Φιλενάδα πολύ μου έλειψες! Πρέπει να πιούμε καφεδάκι, να πούμε τα νέα μας γιατί μετά θα μου φύγεις για τα ξένα και θα σε χάσω!

Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!!!

Vassilis είπε...

Mαρία καλή επάνοδο!
Ένα μεγάλο υποβρύχιο με 4 κουταλάκια παρακαλώ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΧ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΦΑΓΩΣΙΜΟ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ ΜΑΣΤΙΧΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑΣ! ΦΟΒΕΡΟ! ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ MASTIC SPA ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΕΙ! ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ!!

ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!, ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟ

ποντίκι είπε...

Καλώς ήρθες πίσω, πέρασες καλά...
Τώρα δεν πιστευω να είναι οι μόνες διακοπές..

Μην ΦΟΒΑΣΑΙ τους οδοντιατρους δεν κάνουνε κακό καλό κάνουν....
σκέψου να κατέβουν τα ούλα σου και μετά να χάσεις τα δόντια σου... μπρρρρρ

mariak71 είπε...

....Μαρία μου καλώς ήρθες ...αν και βλέπω πολλά τρεχάματα...Τους οδοντιάτρους τους φοβάμαι κι εγώ αλλά τί να κάνουμε αναγκαίο κακό....Περιμένουμε φωτογραφίες από Χίο μήπως και το αποφασίσουμε κι εμείς......

Fri είπε...

Καλώς επέστρεψες κούκλα!
Όμορφο ακούστηκε το ταξίδι σου στη Χίο, θέλω να πάω κι εκεί, παντού θέλω να πάω! Πού να τα προλάβω όλα?

Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Καλώς ήρθατε χαρά μου κι ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας. Το ήξερα ότι θα σας αρέσει το νησί, έχω περάσει κι εγώ τέλεια εκεί. Ελπίζω να φύγετε πάλι για κανένα νησάκι σε λίγο!!!! Και μην ξεχνάς: Όταν έρθεις, χρωστάω κέρασμα!!! :)))

Dorothy είπε...

Welcome back! Το λικερ μαστίχα είναι τέ-λει-ο! Τώρα μου άνοιξες την όρεξη για τα πουράκια με κρέμα που γράφεις, ευτυχώς που υπάρχει και το mastiha shop :) Φιλιά πολλά!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Απάντα σε κάνα σχόλιο ρε! Δεν κάνει κακό!!! :PPPP

maria είπε...

μετά από απαίτηση χιλιάδων αναγνώστων είπα να απαντήσω στα σχόλια.. να μη με λέτε και κακίστρω..

ειρήνη μου η Χίος είναι πανέμορφη. ότι πρέπει για ήρεμες διακοπές!να τα πουμε, σύντομα ε! θέλω λεπτομέρειες απο χαλκιδικη..

βασίλη το υποβρύχιο έφτασεεεε!!

χριστίνα από Πάρο, από έφηβη σκέπτομαι να επισκεφθώ το νησί σου! θα το κάνω κάποια στιγμή.. να πας να πας βεβαίως.. πολύ ωραίο νησάκι..

ποντικάκι μου έχουμε άλλη μια εξόρμηση τέλη Αυγούστου στο εξωτερικό.. δε λέω τίποτε παραπάνω για να μη το γρουσουζέψω! ναι, είναι χειρότερο να χάσω τα δόντια μου απ το να μη πηγαίνω στον οδοντίατρο..

μαρια να πάτε να πάτε!! μη το σκέφτεστε καθόλου... είναι υπέροχα.. θα αργήσω λιγάκι να αναρτήσω φωτός (γιατί έχω οξεία τεμπελίτιδα (πάλι))

fri, άμα έχεις θέληση, όλα γίνονται! λίγο υπομονή λίγο πίεση λίγο σπρώξιμο, κάτι γίνεται!

κοκκινοσκουφίτσα μου.. εσύ κυρά μου γιατί τόσο θες ν απαντώ στα σχόλια? αφού δεν είναι και τόσο στο φόρτε μου αυτό.. για νησάκι δε προβλέπεται αλλά για εξωτερικό, ετοιμαζόμαστε.. μόλις έρθω, εννοείται κέρασμα.. θα χρωστάω κι εγώ για τα γενέθλια (26/7) πολλά πολλά φιλιά!!

ντοροθυ να ξέρεις τα μαστιχα σοπ είναι επίσημα καταστήματα από την ένωση μαστιχοπαραγωγών χίου. οπότε ότι έχουν αυτά, έρχονται από τη χίο και με τη βούλα μάλιστα. γι αυτό κι εγώ δε κουβάλησα πολλά πράγματα, απλά ρωτάω τι θα θέλανε πιο πολύ και τους τα παίρνω από το κατάστημα της θεσσαλονίκης. πήρα βέβαια και μερικά πράγματα που δε τα βρίσκεις αλλού..
άπειρα φιλάκια!!

συγχωρέστε με αλλά πάσχω από τεμπελίτιδα και βαριέμαι να σηκώσω φωτός..
δείτε και τη νίτσα μας..

eirini είπε...

Βάλε φωτογραφίες καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!