3.6.09

Λοστ..

...ιν σουπερμάρκετ!!

παρ όλα αυτά όμως έχω κάτι μήνες να πατήσω σε υπερκατάστημα γιατί ως γνωστόν όταν σταματάει η δουλειά, σταματάει και το χρήμα!! δεν έχω παράπονο όμως, τα χρειαζούμενα τα έχουμε στο ψυγείο μας!!

και μη σας απατά ο τίτλος της ανάρτησης, δεν αφορά το ομώνυμο σίριαλ, αλλά έμένα! γιατί χάνομαι από τα μπλογ και με ψάχνετε (ναι το είδα, και τη νικολούλη βάλατε!!)

που λέτε το σαββατοκύριακο πέρασα πολύ όμορφα! ήρθε η Μαρία Τζιρίτα στα μέρη μας και φάγαμε παρέα στης αχτίδας! το τι φαγητό και τι γλυκό έφαγα δε το συζητώ καθόλου... θα έπρεπε να ντρέπομαι καθότι σε δίαιτα (ντεμεκ) αλλά μια φορά στο τόσο δε κάνει κακό να το ρίχνεις έξω βρε αδερφέ! και μεταξύ μας, απογοητεύτηκα. περίμενα να φάω 2 γεμάτες πιατέλες αλλά δεν.. μόνο μία έφαγα και με το ζόρι γεμάτη.. κρίμας... τόσο καλό φαγητό κ να μη μπορώ να φάω...

Πήγα και στην έκθεση βιβλίου την κυριακή, πάλι καλά που δε σεριανούσα την παραλία για να βρω ανοιχτό περίπτερο! δεν πληροφορήθηκα καλά κ βρέθηκα εκεί... ευτυχώς με ειδοποίησε έγκαιρα η Μαρία κ τη βρήκα στο χώρο της έκθεσης.. μου άρεσε πολύ η όλη φάση, τα σταντς και τα περίπτερα αλλά ο συγγραφέας που περίμενα να δω, δεν ήταν εκεί. σαν βιβλιόφιλη που είμαι, έμεινα τουλάχιστον 2 ώρες εκεί μέσα κόβοντας βόλτες. μου άρεσε πολύ που είχε παντού βιβλία. δυστυχώς δεν είχα λεφτά κ δε πήρα κάτι.. γιατί αν είχα χρήματα, τουλάχιστον 5 βιβλία θα τα αγόραζα!

μου έκανε εντύπωση κι ένα παιδάκι που έκλαιγε γιατί το έβαλαν να διαλέξει ένα από τα 2 βιβλία που του άρεσαν για να αγοράσει.. αυτό ήθελε και τα 2.. πολύ σπάνιο για παιδί!! συνήθως κλαίνε για παιχνίδια!!

δευτέρα βράδυ πήγαμε αθήνα (τώρα θα φάω βρισίδι από τις αθηναίες φαν) γιατί ο Άκης είχε ραντεβού με ένα γιατρό (όλα καλά, μην ανησυχείτε!) και γυρίσαμε τρίτη μεσημέρι. δεν υπήρχαν περιθώρια να μείνουμε παραπάνω γιατί ο Άκης δουλεύει κι εγώ έχω τη λογοθεραπεία.. υπόσχομαι μόλις μπορέσω να κατέβω και να σας δω όλες και όλους!! παρακαλώ να λείπουν τα παράπονα!!

σήμερα έκανα κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο και ντοματοσαλάτα, έγινε ωραίο φαγητό.. και γρήγορο βρε, μόλις μισή ώρα με τον αέρα στο φούρνο. κ νόμιζα θέλουν ώώώώρες ολόκληρες αυτά τα φαγητά!

η γαρδένια μου δεν έχει σταματήσει να ανοίγει τα μπουμπούκια της κ έχω λιώσει...

η φίλη μου Άσπα θ αρραβωνιαστεί τη Δευτέρα που μας έρχεται (Αγ. Πνεύματος) κ είμαι πολύ χαρούμενη! όχι καλέ η άσπα των μπλογκς, η άλλη η άσπα, η φίλη μου και συνάδελφος..

θα κάνω απντέιτ σύντομα με φωτός ντοκουμέντα!!

αααα ξέχασα να σας πω που γνώρισα και τη mariak71. βέβαια. πολύ γλυκιά κοπέλα και πολύ ανοιχτόκαρδη! σπάνια συναντάει τέτοια άτομα κανείς...

αυτό που πραγματικά μου έμεινε από το σαββατοκύριακο είναι το τσιζ κέικ της αχτίδας με γεύση λεμόνι.. ήθελα να κλέψω το ταψί ολόκληρο... πραγματικά..

και η έξοδος με τη φίλη μου τη Γέωγεω που ήρθε στο Ελλαδιστάν κ ακόμη δε πάτησε το πόδι της, κατάλαβε τι εστί ελληνική πραγματικότητα!! βγήκαμε όμως τη κυριακή το βράδυ κ περάσαμε όμορφα.. είχα σχεδόν 2 χρόνια να νιώσω τόσο ευχάριστα τη παρέα της... κ όντως μου έλειψε η αρκούδα!!

σας αφήνω.. δεν έχω όρεξη για τίποτα αυτές τις μέρες.. θέλω να πάω στη μαμά μου κ αυτό. να μη μιλάω και να μην ακούω (καλά το δεύτερο είναι εύκολο χαχα) γιατί απλά βαριέμαι..

φιλάκια σας!!

7 σχόλια:

eirini είπε...

Συγνώμη... σε μισή ώρα πώς έγινε το κοτόπουλο;;;; Στην χύτρα το έβαλες φιλενάδα;!!!
θα πω την Αχτίδα να σου φτιάξει ένα ταψί τσιζ-κέϊκ να το πάρεις στο σπίτι σου! Άντε... για να μην παραπονιέσαι!!!!!!!
Να πω κι εγώ κάτι για την συνάντηση; Ότι ο Άκης είναι χρυσό παιδί και μου άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!! Ταιριάζετε πολύ φιλενάδα και πολύ σας χαίρομαι! Σ'αγαπώ πολύ να το ξέρεις!

Φιλιά!!!!!!!!!!

Maria Tzirita είπε...

Ωραία περάσαμε Μαράκι μου, πολύ σε χάρηκα και την άλλη μέρα που τα είπαμε οι δυό μας. Όταν έρθεις Αθήνα με το καλό θα μου έρχεσαι εδώ, θα γίνω εγώ η μαμά σου αντί για την Αχτίδα, αλλά δε σου υπόσχομαι τόσο λαχαταριστά φαγητά! Θα σου κάνω κορμάρα όμως, μη μου στεναχωριέσαι! Χα,χα, φιλάκια πολλά!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Κι εγώ βαριέμαι, συμπάσχω μαζί σου. Να κάνουμε γκρουπ "όλες οι σαλονικές στην Αθήνα τώρα"!! :-Ρ

πουαντερι είπε...

Ελατε βρε κοριτσια....εμας δηλαδη τις Αθηναιες τοσο αχρηστες μας εχετε;!
Καλε και εμεις καλες ειμαστε και φιλοξενες, ελατε απο το σπιτι μου να σας περιποιηθω και θα δειτε, ξενητεμενα μου.
Σας ειδα στην Αχτιδα αλλά τρεχω με την πεθερα την καημενουλα και δεν καθομαι πολυ στο ιντερνετ.
Αντε σας περιμενω και απο δω,εσενα και το γυαλινο δακρυ!!!!
Δεν θελω να μου στεναχωριεστε που εισαστε μακρια απο την πολη σας!

Ανώνυμος είπε...

arkouda eisai k fainesai !!!
ante ta leme aurio pali... se perimenw! :) smouts

mariak είπε...

...Μαρία μου καλημέρα ...καιρός ήταν να έρθω να σε επισκεφτώ και στο σπιτάκι σου...πολύ θα θελα να πίναμε τον καφέ μας στην παραλία της φωτογραφίας αλλά δεν πειράζει...πήγες βόλτα και στην πρωτεύουσα και ανανεώθηκες φαντάζομαι. Όσο για το cheese cake της Αχτίδας....μόνο εγώ έφαγα τόσο...πολύ....χαιρετίσματα στον Άκη σου. Θα τα λέμε.....Φιλάκια

Aspa είπε...

Αυτό το μπέρδεμα με το θέμα της Άσπας έχει παρατραβήξει. Για μια στιγμή νόμιζα ότι αύριο αρραβωνιάζομαι και πανικοβλήθηκα! Ουφ...
Φιλάκια πολλά...