14.2.09

Αμάρτησα!

αμάρτησα η γυναίκα. δεν άντεξα. έφαγα ένα ολόκληρο κουτί smarties. είχα να φάω πάνω από δεκαετία σίγουρα. από τότε που ήμουν στο δημοτικό.

το θυμόσαστε το σωληνάριο με το πλαστικό το καπάκι? κ τα κουφέτα ήταν πιο μικρά από αυτά που τρώω εγώ τώρα αλλά ήταν το ίδιο νόστιμα τα άτιμα!!!

220 θερμίδες εξτρα σήμερα αγαπητοί μου. είναι πολλές. μάλλον θα στερηθώ κάτι άλλο για να ισορροπήσω τις καθημερινές θερμίδες..

χώρια που το βράδυ έχουμε καλεσμένους κ έχω φέρει του κόσμου τα φαγητά από το χωριό (αχ αυτή η μάνα μου....) ελπίζω να παραμείνω στα όρια...

ξέρει κανείς πόσες θερμίδες έχει ένα κομμάτι χορτόπιτα?...

μάλλον καλύτερα να μη ξέρω!!

άτιμη κενωνία...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sπανακόπιτα εαν δεν έχει πολλά λάδια και τυρί έχει γύρω στις 300 θερμ. το μέτριο κομμάτι (όχι το μικρούλι), αλλά Μαράκι μην αγχώνεσαι τόσο , την ζήτησε ο οργανισμός σου την σοκολατίτσα και κάτι ξέρει παραπάνω αυτός και να΄σαι σίγουρη πως με το να ξεφύγεις λίγο μια μέρα δεν επηρεάζονται τα κιλά σου εγγυημένα!Φιλιά!

eirini είπε...

Αμάν βρε Μαράκι, τί τα 'φαγες τα γλυκά; Καλύτερα να έτρωγες 2 κομμάτια χορτόπιτα! Και πιο νόστιμη είναι και πιο υγειηνή!
Τί μου κάνεις; Μάλλον κατά το Πάσχα θα βγούμε για καφέ έτσι όπως το πάμε, χαχα!!!

Φιλάκια πολλά πολλά!!!

Κάνα κομμάτι χορτόπιτα και για μας;;;

Ανώνυμος είπε...

Σκοπιανή χορτόπιτα ρε μάγκα;;;;;;

Τι μου λες τώρα... απαπαπαπααααα....
κάτσε να σφουγγαρίσω γιατί θα γλυστρίσει κανείς στα σάλια μου και θα τρέχουμε σε νοσοκομεία μετά...

υγ. το χεσεμές σου το πήρα, απλά κοιμόμουν ακόμα και σ΄έγραψα! :Ρ Τώρα τελευταία ξυπνάω μετά τις 2 το μεσημέρι... λόγω ανεργείας θα είναι μάλλον. χαχααα

φιλιά μωρό μ!

Δημιουργία είπε...

Μην το παιρνεις κατακαρδα, αρκει να μη συνεχισεις τις αμαρτιες!

Aspa είπε...

Τα λατρεύουν τα smarties οι μικρές, αλλά τα απολαμβάνουν χωρίς τύψεις οι τυχερούλες! Έλα δεν πειράζει, από Δευτέρα επιστροφή στο πρόγραμμα!

"ζαχαρούλα.." είπε...

ρίξτο έξω μία μέρα... φάε ότι θέλεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι δίαιτες δεν σταματάνε ποτέ!!!!!!

καλημέρες!!!!!!!!