19.2.09

Ashame.. & game..

ντροπή σας καλέ.

αν δε κάνω σχόλιο στα μπλογκ σας, δεν περνάτε ούτε γι αστείο απ το δικό μου. τς τς τς...
δεν αναφέρομαι στους τακτικούς αναγνώστες μου που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αλλά για όλους τους "άλλους"...

κ σε όποιον θυμώσει, ξύδι.


και συνεχίζω με ένα ωραίο παιχνιδάκι που με κάλεσε να παίξω η Γέωγεω μου.

Λόξες και κουσούρια


υπάρχουν μερικά πράγματα που όπως λέει η Γέωγεω, αν δε γίνουν έτσι όπως τα θέλω ΕΓΩ, παθαίνω κρίση, ανεβαίνει η πίεση (κ δεν είναι σωματικό, είναι ψυχολογικό, χρειάζομαι ΑΤΑΡΑΞ επειγόντως..) γίνομαι ταύρος σε γυαλοπωλείο, ξενερώνω, εκνευρίζομαι απίστευτα κ με κοιτάν οι άλλοι κ βγάζουν αβάσιμα ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΒΑΣΙΜΑ και αναξιόπιστα κι επιπόλαια συμπεράσματα ότι εγώ, το τονίζω, ΕΓΩ είμαι ευέξαπτη.

1. το χαρτάκι που γράφει τη προέλευση και από τι είναι φτιαγμένη η κουβέρτα, πρέπει να βρίσκεται στα πόδια. αν βρίσκεται πανω, τρελαίνομαι. νομίζω πως γεμίζω μύκητες, μικρόβια, σαλμονέλες (ποιός ξέρει τι κυκλοφορεί στα πόδια του Άκη) κ δε κλείνω μάτι όλη νύχτα. θα τη γυρίσω αλλά θα με κοιτάξει ο Άκης με ύφος "είσαι ιδιότροπη" χωρίς να μου το πεί βέβαια...

2. το καπάκι από τη τουαλέτα πρέπει να είναι κάτω. δε μπορώ να το πιάνω συνέχεια να το κατεβάζω. ξέρετε πόσα μικρόβια έχει? ΓΕΜΙΖΩ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. άτιμο ΤΕΙ. εκεί μας έκαναν μανιακούς.

3. οτιδήποτε αγοράζω σε συσκευασία ΠΡΕΠΕΙ, το τονίζω υπερβολικά, Π Ρ Ε Π Ε Ι να το ανοίξω, σκίσω κτλ πρώτη ΕΓΩ. αν το κάνει άλλος, βγάζω αφρούς. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ, ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΤΥΛΙΞΩ. κ έκανε η πεθερά μου το λάθος το μεγάλο, όταν πήρα την μασιά την belissimma της imetec που κάνει και μπούκλες και πράσα και γω δε ξέρω τι, την έβγαλε από τη συσκευασία της, αυτή πρώτη. είχα γίνει μπουρλότο. αλλά δε μίλησα. γιατί θα μ έλεγε παράξενη. λες κ αυτή δεν είναι. τελοσπάντων. ευτυχώς ο Άκης μ έμαθε.

4. όταν περνάω φλεβικό καθετήρα, abocath, veflon, αυτό που βάζουν στη φλέβα για να συνδέσουν τον ορο μετά ντε, θέλω να το κάνω ΜΟΝΗ ΜΟΥ. αν βρίσκεται συνάδελφος στο θάλαμο, τρυπάω όπου ναναι, ότι ναναι. δε μπορώ να συγκεντρωθώ. κ κάνω τον ασθενή κόσκινο. πόσο μάλλον αν με καθοδηγεί κ με πιέζει να κάνω γρήγορα. ΑΓΚΡ!

5. θέλω αγκαλιές όταν πέφτω για ύπνο για να ζεσταθώ. αν πέσω μόνη στο κρεβάτι χωρίς αγκαλιά, δε με κάθεται καλά και κρυώνω. οπωσδήποτε αγκαλιές!

6. μ ενοχλούν απίστευτα οι άνθρωποι που δεν φροντίζουν την οσμή της στοματικής τους κοιλότητας. δε λέω για τα δόντια, αλλά για τη μυρωδιά που μόλις έρθει στα ρουθούνια μου, μου έρχεται να ξεράσω. έλεος ανθρωπέ μου, τις τσίχλες και τις καραμέλες για ποιό λόγο τις εφεύρεσαν? το στοματικό διάλυμα το ξέρεις?... ειδικά με τους ασθενείς. κ τους δίνουμε και κάτι ξυλάκια με κάτι σαν παστίλια στην άκρη με γεύση λεμόνι, πολύ σούπερ. τι τα κάνουνε? τα κρατάνε για το σπίτι? ελεος?..

7. αααα!! όταν τακτοποιεί άλλος τα πραγματά μου, εκτός απ τον Άκη κ τη μαμά μου. ΑΓΚΡΡΡΡ πολύ όμως. δε μπορώ. γιατί τα βάζει όπου ναναι κ δε ρωτάει που τα βάζω. εγώ ρε, όταν πάω να βοηθήσω πάντα ρωτάω τι μπαίνει που. σεβασμός. πως το λένε. αμα πια.

8. σιδερώνω πάντα τα εσώρουχά μου (μικρόβια ντε) κ όποιος τολμήσει να πλύνει ρούχα μου κ να μη μου τα σιδερώσει (εκτός από αυτά που δεν χρειάζονται σιδέρωμα) του σέρνω πολλά. από μέσα μου πάντα. έχομεν και μια ηθική... κ ποιός του είπε να πλύνει τα ρούχα μου?..

9. πολύ περιαυτολόγησα βρε παιδί μου!! ααα και το άλλο. οι χοντρές πλάκες. ειδικά το τρόμαγμα που το χει ψωμοτύρι ο πεθερός μου. μια φορά πήγε να με τρομάξει, τραβώντας τη τσάντα μου σε ένα σουπερμάρκετ χωρίς να το πάρω χαμπάρι, και καλά κλέφτης κ όταν τον κοίταξα, πιστέψτε με, θα προτιμούσε να έσκαβε στα κάτεργα, παρά να μου το κάνει αυτό.

10. έχω λόξα με τα αρώματα, αρωματικά σαπούνια, λοσιόν, κρέμες κτλ κτλ. έχω ένα σωρό κ φοράω 1-2. ξοδεύω πάρα πολλά λεφτά για το θέμα. πήρα πρόσφατα τη bulgari notte. γαμάτη. έχω κ την armani code, κ την kenzo flower και αφρόλουτρα και μπόντι λοσιον πανάκριβα αλλά είπαμε, φοράω ένα - δύο...


αυτά που λέτε!!! καλώ στο παιχνίδι αυτό την ειρήνη, την ναγια, την μαρια και την ντοροθυ! μάκια σας!

10 σχόλια:

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Και ποιος σου είπε κοπελιά ότι δεν σε διαβάζουμε; Επειδή δηλαδή δεν αφήνουμε πάντα σχόλια; Είμαστε πολλοί εμείς οι "άλλοι"! Δώσε μας λίγο θάρρος να ξεμπουρλευτούμε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛοπροαιρετα θα σου πω οτι οταν δεν πηγαινεις σε καποιου το μπλογκ μπορει να το εκλαβει οτι απλα δεν τον γουσταρεις...σε μενα που δεν ερχεσαι συχνα δεν σκεφτηκα να πω....δεν ερχεται ...δεν παω...δεν ασχολουμαι με τετοιες μικροτητες...εγω παντως δε θυμωνω με τετοια

φιλακια ....

Ανώνυμος είπε...

to duo to xw k gw... to xw k gw, de lew!
(fantazomai to xoun k oles oi gunaikes!)
haha... kala pas filenada
filakiaaaaaa

eirini είπε...

χαχαχαχα!!!!!!!!! Τέλειο παιχνίδι! θα παίξω άμεσα! Πόσες λόξες πρέπει να βάλουμε, 10;
Οι απαντήσεις σου είναι γαμάτες! Τί γέλιο έκανα! Σε μερικά μοιάζουμε αλλά σε ένα είμαστε εντελώς αντίθετες... δεν το λέω γιατί θα το γράψω!
Τί τραβάει ο καημένος ο Άκης!!! Το είχα αδικήσει το παιδί!
Μ'εκείνον τον καφέ τί θα κάνουμε;;;
Από εβδομάδα βάλε πρόγραμμα!!!
Πολλά πολλά γλυκά φιλάκια!!!!!!!!

Maria Tzirita είπε...

Σήμερα είναι τα γενέθλια του μπλογκ σου λοιπόν φιλενάδα; Χρόνια του πολλά, να ζήσουμε να τα χαιρόμαστε και καλές αναρτήσεις! Όσο για το παιχνιδάκι, τι να πω κοπέλα μου, πολύ παράξενη είσαι α,πα,πα,πα, δε θα σε ήθελα για νύφη μου με τίποτα!!! χα,χα, Φιλάκια Μαράκι!

Maria Tzirita είπε...

Α, καλέ, τώρα είδα ότι έχεις καλέσει και μένα!!! Μ'αρέσει που λέω για σένα, εγώ να δεις τι παραξενιές θα βγάλω!!!!

Dorothy είπε...

Αχ, τι ωραία! Το πρώτο μου μπλογκοπαίχνιδο! Εννοείται ότι θα παίξω. Και να σου πώ και κάτι? Δεν είσαι καθόλου παράξενη! (το λέω γιατί τα μισά από αυτά που γράφεις τα έχω κι εγώ, χεχεχε!) Φιλάκια πολλά, καλό βράδυ!

Vassilis είπε...

από τα πιο ενοχλητικά είναι όντως η κακοσμία της αναπνοής. Πρόσφατα είχα μια εμπειρία σε ασανσέρ και από μέσα μου προσευχόμουν να μην γίνει καμία διακοπή ρεύματος και πάμε από ... σκορδίαση!
Αλήθεια αυτά τα ξυλάκια που λές, υπάρχουν και στα φαρμακεία;

maria είπε...

να παίρνετε θάρρος να έρχεστε και να αφήνετε και σχόλια, μη κοιτάτε που δε τα σχολιάζω, σας προσέχω κ με το παραπάνω μάλιστα κ δε μου αρέσει τόσο πολύ να σχολιάζω σχόλια άλλων! το βρίσκω λίγο... επιβλητικό!

ειρήνη έχω άδεια από το σάββατο που μας πέρασε μέχρι και τη καθαρά δευτέρα. πάμε αύριο?!

η πεθερά μου όταν με γνώρισε "αχ τι καλό κορίτσι κτλ κτλ" λίγο καιρό ακόμη κ θα λέει αυτά που λένε οι πεθερές για τις νύφες. είμαι σίγουρη :Ρ

βασίλη, δε ξέρω αν τα έχουν στα φαρμακεία, αλλά πρέπει. μη σου πω και σε μεγαλύτερη ποικιλία, με διάφορες γεύσεις ένα πράγμα!!

αγαπητοί μου μπλόγκερς! μάκια σας!

naya είπε...

Μαρακι μου θα παιξω συντομα!Nα γραψουμε τους ψυχαναγκασμους μας δηλ??
Thanx για την προσκληση