20.10.08

Κεκεβάι!


έτσι κάνουν οι κουκουβάγιες κατά τον Άκη και πιστέψτε με τις κάνει απίστευτα καλά κ κλαίω από τα γέλια κάθε φορά...
άσχετο..
στο θέμα μας!

σας ευχαριστώ όλους εσάς που με τα υπέροχα σχόλιά σας μου φτιάχνετε τη διάθεση... με συγχωρείτε που δεν απαντάω στον καθένα ξεχωριστά μα προσπαθώ να δίνω ιδιαίτερη νότα στα σχόλιά μου στις δικές σας αναρτήσεις που ήδη είναι κοτζαμάν κατεβατά! που να αρχίσω να απαντάω στα σχόλιά σας δηλαδή.. δε μας φτάνουν τα bites!

τα ιατρικά θέματα αναμένονται μιας κ το ψάχνω. το θέμα που θα αναπτύξω είναι η τενοντίτιδα που ανέφερε η Άσπα. θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη κ ευανάγνωστη, ευάερη, ευήλια, διαμπερής κ πάει λέγοντας!

σήμερα ήμαν απόγευμα στη δουλειά κ έχει μισή ώρα που γύρισα. ήταν ήσυχα γενικά, δε μας στεναχώρεσε κανείς. αλλά είχα μια πείνα..τρώω σα λύκος κ δε χορταίνω... ελπίζω να μου φύγει σύντομα αυτή η λιγούρα, γιατί έτσι όπως πάω, δε θα με χωράει το καφάσι της πόρτας!!

σας αφήνω προς το παρόν κ παω να κάνω νάνι νάνι με τον κουκουβάγιο μου παρέα γιατί αύριο έχει εγερτήριο στις 6 παρα τέταρτο... (άν ξυπνήσω στις 6, δε προλαβαίνω τίποτε..)

2 σχόλια:

πουαντερι είπε...

Κεκεβάι........χα!χα!
πολυ παραστατικο, μου αρεσε.

Aspa είπε...

Για την τενοντίτιδα; Πόσο χαίρομαι! Περιμένω πώς και πώς να διαβάσω την ανάρτηση! Για την ώρα, έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ το αριστερό για το ποντίκι προσπαθώντας να καθυστερήσω όσο γίνεται το αναπόφευκτο (από ότι φαίνεται) ραντεβού με το γιατρό…