18.10.08

Δημοσιογραφία και αυγά με σοκολάτες

Αγαπητοί μου μπλογκερς

σήμερα διάβασα στην εφημερίδα (μια εφημερίδα που έπεσε στα χέρια μου) πως ο όρος "blog" εκφράζει την συ...(κάτι, δε το θυμάμαι) δημοσιογραφία κι αναρωτήθηκα μήπως θα πρεπε να γράφω για πιο ψαγμένα πράγματα κι όχι μόνο για τις δικές μου αρλούμπες..

επίσης διάβασα πως ο κάθε λογής μπλόγκερ υποτίθεται πως σχολιάζει κι εκφράζει με δικό του τρόπο τα πολιτικά γεγονότα και γενικά ότι γίνεται στην Ελλάδα (ή και στο κόσμο). Εμένα προσωπικά φιλενάδες και φίλοι, μου κάηκε το τηλεγραφόξυλο που είχα στην αυλή για τα πολιτικά. δεν ασχολούμαι και ποτέ δε πιστεύω πως θα ασχοληθώ εκτός κι αν μου δοθεί η ευκαιρία να αντιπροσωπεύσω την κοινωνία των βαρήκοων. πολύ βαθειά στο μυαλό μου, φαντάζει ωραίο να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα και τα θέλω αυτής της ομάδας που ανήκω. κ αυτή η ομάδα στη σημερινή εποχή, δεν έχει αφομοιωθεί ακόμη, δεν συσπειρώθηκε όπως η κοινωνία των Κωφών, των Τυφλών, των τετραπληγικών που ο καθείς από αυτούς ανήκει σε κάποιο σωματείο ή κάτι οργανωμένο τελοσπάντων κι είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουν να γίνονται πράγματα κι ενέργειες προκειμένου να βρούμε κι εμείς το δίκιό μας κατά κάποιο τρόπο.. λοιπόν, ξέφυγα του θέματος κι επειδή δε με παίρνει πολύ να το αναλύσω,δεν είμαι καλά πληροφορημένη, θα σταματήσω εδώ!

πήρα την απόφαση λοιπόν, εκτός από μαγειρική, ζαχαροπλαστική, αρλούμπες, να σας μιλάω και για μερικά ιατρικά και νοσηλευτικά θέματα, μιας και το κατέχουμε το αντικείμενο και μικρή ήθελα να γίνω ντοκτορ και μάλιστα μικροβιολόγος, όχι ότι κι ότι...και χειρούργος ήθελα (ρωτήστε τις κούκλες μου... αν έχει μείνει κάτι από αυτές δηλαδή!) και καρδιοχειρούργος και όλες τις ειδικότητες που κόβουν και ράβουν τελοσπάντων..

θα σηκώνω και καναδυο φωτό σχετικές με τις αναρτήσεις να παίρνετε και καμιά ιδέα για τι πράγμα γράφω και θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο λαϊκή δια να με κατανοεί ο ελληνικός λαός (γκουχ γκουχ γκουχ..)

να μη το παίξω λίγο ψώνιο?? χε χε.. επίσης τέτοιου είδους αναρτήσεις θα με βοηθήσουν να μάθω και πεντέξι πράγματα παραπάνω, να διαβάσω, να κάνω μελέτες κι έρευνες, να μορφωθώ λίγο παραπάνω.. ελπίζω να μη παραμορφωθώ στο τέλος! χε χε.

Θα ήθελα σαν καλά παιδιά που είστε να μου πείτε για ποιο θέμα θα θέλατε πληροφορίες, να ξέρω κι εγώ τι λέω η γυναίκα, μη λέω ότι ναναι και με βαρεθείτε και με πείτε φυτώριο στο τέλος...


και συνεχίζουμε μ ένα μικρό διάλειμμα!
είμαι καλά, πολύ καλά, λίγο κομμάτια! ευτυχώς σήμερα διώξαμε 21 άτομα (δηλαδή πήραν εξιτήριο, μη φανώ και κακιά!) από το τμήμα και ησυχάσαμε λίγο.. δεν είχε πολύ δουλειά αλλά τις προηγούμενες ημέρες, καλύτερα να φορούσα πατίνια παρά με τα πόδια μου! αλλά Δοξα Τω Θεώ δεν έχω παράπονο, έχω πολλά σημαντικά πράγματα στη ζωή μου κ είμαι ευχαριστημένη! μερικοί άνθρωποι δεν έχουν ούτε να φάνε...

χτες πήγαμε στη makro (κι όχι στο) με τον Άκη και τον συνέταιρο κ το γυρίσαμε ΟΛΟ. ΟΛΟ! περιττό να σας πω πως ξετρελάθηκα με τις τιμές και τα προϊόντα του αλλά μου βγήκε η πίστη.. τα πόδια μου δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν κ τα σήκωσα ψηλά για λίγο κ κοιμήθηκα με το που ακούμπησα στο μαξιλάρι! κ σήμερα μάλλον θα ξαναπάμε στη makro, άντε καλό κουράγιο μου! θα φτιάξω ομελέτα, που έχω καιρό να κάνω. κ δε κάνω ότι κι ότι ομελέτες, μόνο περιποιημένα πράγματα... βεβαίως βεβαίως..

αυτά τα ολίγα!
ελπίζω να είστε καλά κ να περνάτε όμορφα!

καλό Σαββατοκύριακο αγαπητοί μου!

7 σχόλια:

eirini είπε...

Η ομελέτα είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά! Καλέ γέλασα έτσι όπως τα έγραψες χαχαχαχα!!!! Κοίτα από τα πολιτικά...προτιμώ τις αρλούμπες που γράφουμε εμείς! Καλύτερα έτσι! Δεν αγχωνόμαστε κιόλας! Διότι, δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα με πιάνει ένα άγχος όποτε βλέπω ειδήσεις! Νομίζω ότι καταστρεφόμαστε!
Από την άλλη η ιδέα σου για τα ιατρικά θέματα είναι πολύ καλή! Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, ενδιαφέρομαι για κάθετι ιατρικό... αρκεί να μην τα γράψεις πολύ επιστημονικά! Να τα καταλαβαίνω (ξανθιά, βλέπεις!).
Φιλάκι ρουφηχτό μωρό μου!!!

eirini είπε...

Μαράκι, νομίζω ότι η φίλη "μήκων" χρειάζεται λίγο υποστήριξη. Ας την στηρίξουμε :
http://redmikon.blogspot.com/

Φιλάκια μωρό μου!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Kαλησπέρα Μαράκι , η Ειρήνη κάνει καλή δουλειάααα !!!!!
Είδα το σχόλιο σου στην Παπαρούνα και μου φάνηκε πολύ φιλικό και είπα να περάσω να σε δω!!
Έβλεπα την φωτο και λέω έιναι πιτσιρικάκι η Μαρία , αλλά το σχόλιο το βρήκα πολύ ζεστό, αληθινό και σε επισκέφτηκα !! Θα τα λέμε , καληνύχτα!!

naya είπε...

Γεια σου κοριτσακι!Εγω σου εχω μια ερωτηση!Λοιπον:θελω να κανω εξεταση αιματος για το βιβλιαριο υγειας που πρεπει να εχουν οσοι δουλευουν σε σχολεια..κ πρεπει να ειναι αιματος για ηπατιτιδα..αλλα πως θα το πω?Ετσι σκετο?Αιματος για ηπατιτιδα?
Αυτα!
Φιλια,καλο βραδυ

πουαντερι είπε...

Καλε μια χαρα δεν τα περναμε και χωρις τα πολιτικα δρώμενα;
Εδω δεν ασχολουνται οι πολιτικοι;! γιατι να ασχοληθουμε εμεις; μηπως θα μας ακουσουν;

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω δημοσια την ειρηνη κατ αρχην!!

φιλη καινοργια μου .μαρακι. χαιρομαι που θα κανεις κατι που σ αρεσει.θα μαθουμε κι εμεις κοντα σου χρησιμα πραγματα.μονο να τα λες απλα απλα για μας που δεν σκαμπαζουμε γρι απο ιατρικα.μιλω για μενα βεβαια!!καλη αρχη

Aspa είπε...

Μαρία, με χαρά θα διαβάσω τα ιατρικά θέματα!
Μια και ρωτάς ποιο θέμα μας ενδιαφέρει, εμένα αυτή την εποχή με ενδιαφέρει το θέμα της τενοντίτιδας από την παρατεταμένη χρήση του ποντικιού… Έχω αρχίσει να το κουράζω λίγο το δεξί και πρέπει να αρχίσω να προσέχω…
Καλή Κυριακή….