15.1.12

Το τζιν..

..το τζην και το μπλουτζην.

θυμάστε που σας έλεγα που έχασα το έτερον μου τζην? το βρήκα. στο δωμάτιο του κουνιάδου. το ανακοινώνω στη πεθερά κ απαντά "α δικό σου ήτανε?"
@!$%@#%^$%&%^*&%...

όχι δε της απάντησα αυτό, γιατί έχω κ ένα μέτωπο να διατηρήσω ως η πρώτη και καλύτερη νύφη. θα γυρίσει ο τροχός κερά μου, θα περάσεις καλά με τις επόμενες τσαούσες νύφες..
κάτσε να ρθει ο γιόκας σου ο δεύτερος με καμιά νταρντανογυναίκα που να πατά και πόδι, χέρι, θα σε πω εγώ σε ποια δωμάτια θα μπαίνεις ν ανακατεύεις πράγματα. ούτε έξω απ το σπίτι θα περνάς.

ΠΟΙΑΝΟΥ ήτανε μωρή το τζην? στρετς τζην καμπάνα, φοράει τέτοια ο γιος σου? ή μήπως το είδες στενό και απόρησες? αποκλείεται να μπω η χοντροκώλα μέσα στο τζην ε? ενώ ο κανακάρης σου είναι οδοντογλυφίδα... άντε γιατί..


ο πατέρας μου νοσηλεύεται. δε ξέρω τι έχει. είμαι εκτός χορού. όταν φεύγω αθήνα αποφασίζουν να χορέψουν. κ με εκνευρίζει πολύ που κάνουν πράγματα χωρίς να ξέρω. ή να ξέρω μέσες άκρες. δικαίωμα δεν έχω δηλαδή? στο κάτω κάτω, μπετατζής είμαι να μη ξέρω?..

έχω αγανακτήσει. απ την ΠΟΕΔΗΝ με λένε δε ξέρουμε τίποτα, απ τη ΠΑΣΥΝΟ μπορείς να φύγεις τώρα, απ την ΕΝΕ με λένε ε, ναι, απ τα υπουργεια με λενε ΟΧΙ του Μεταξά.
κανέναν εισαγγελέα μήπως να φέρω να διευθετηθεί η κατάσταση..?

και το ένα το σπίτι μας μυρίζει κ το άλλο το σπίτι μας ξυνίζει. άι σιχτιρ.


4 σχόλια:

AFRA είπε...

Πολυ γελασα με την ιστορια!Ημουν σιγουρη οτι θα το ευρισκες!
Πως παει, η διαιτα?
Για το μπαμπα ,περαστικα.Ειμαι σιγουρη πως εκτιμουν τη γνωμη σου,απλα δε θελουν να σε στεναχωρουν που εισαι μακρια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Γιατί σε βλέπω αγχωμένη; ηρέμησε, άσχημοι καιροί και έχεις βρεθεί μέσα..όλα θα πάνε καλά..Αχτιδένια αγκαλίτσα.

Fri είπε...

Α, δεν είναι τίποτα αυτό. Εμένα κάθε φορά που με βλέπει από κοντά (μια φορά το 6/μηνο ευτυχώς!), μου λέει το χαρακτηριστικό "κάνε μια στροφή" και μετά σχολιάζει ανάλογα "πήρε το πωπουδάκι σου, πρέπει να χάσεις" ή "καλή είσαι τώρα, μην αδυνατίσεις άλλο". Δε βαριέσαι, να έχουμε αφορμές να κάνουμε αναρτήσεις ;-)

Περαστικά του μπαμπά σου και σύντομα!
Κι εσύ με το καλό να βρεις την άκρη σου, και σύντομα! :)

xristin είπε...

Κακούργα πεθερά!
Αφού μπλέξατε μόνο τα τζήν πάλι καλά!
Φαντάσου να πήγαινε το στρίνγκ σου στον κουνιάδο!
Χα!