3.6.10

I scream...

... for ice cream.

αγαπητοί μου βλόγερς νομίζω πως τη ξανάκανα αυτή την ανάρτηση. αυτό το τίτλο τελοσπάντων.

η αμαρτία του καλοκαιριού. ΠΑΓΩΤΑ!
ΠΑΓΩΤΆ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΑ...

κι εγώ η δύστυχη να προσπαθώ να κρατήσω χαρακτήρα.. μα τζάμπα κρατώ λογαριασμό, τζάμπα σωστή με το στανιό. προκοπή δε βλέπω φέτο με τη δίαιτα. γιατί από δίαιτα έγινε καθαρή ομοιοπαθητική. μόνο ούζα και μπύρες κατεβάζω άντις για λίτρα νερού και χυμών (οι τελευταίοι μόνο σε συνοδεία βότκας ή τεκίλας)

και πριν βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε μπεκροκανάτα, έχω να βγω για ποτό απ τα χίλια πρόπερσι. κι αυτό γιατί κι εμένα με βάρεσε η οικονομική κρίσις, δεν αντέχω το πιοτό βρε αδερφέ (μπας κ έχει τπτ το σκωτι μου ?). έτσι τα λέω, σχήματα λόγου...

έχω εκατό κανάτες και πεντακόσια μπουκαλάκια νερό στο ψυγείο κ περιμένουν. τωρα τι περιμένουν ακριβώς, αδύνατο να σας απαντήσω.

ο γείτονας έκανε κ αυτός επίσχεση και δε πλήρωσε το ίντερνετ και να μαι με το φλασάκι μου. κατάντια δηλαδής. όχι ότι τα πληρώνουμε από μισά με τον γείτονα για το ίντερνετ, του το κλέβω, με βρίζει, και είμαστε πάτσι. αλλά τώρα μου τα χάλασε και θα τον βρίζω εγώ προκαταβολικά.

πως θα καταφέρω να χάσω αυτά τα ρημαδοκιλά μου? γιατί είμαι τόσο λιγούρα? και λιχούδα? 

έχω την αβάντα όμως πως δε κάνω σεξ και δε μπορώ να χάσω ούτε γραμμάριο. ενώ πέρισυ βρε αδερφέ, μπορεί να ήμαν πιο χοντρή αλλά ήμαν σφιχτοκώλα. ε, πανω κατω πανω κατω, έσφιγγαν οι γλουτοι και οι κοιλιές. τώρα έχω γίνει ωσάν ξεφούσκωτο μπαλόνι με κυτταρίτιδα... αίσχος και πάλι αίσχος. πως θα βγω στας παραλίας με λέτε? σε ερημικές θα πηγαίνω. να κάνω και γουτσουγουτσου με τον Άκη μου. είμαι και αντικοινωνικό άτομο. σιγά μη σας κάνω τη χάρη να σας δείξω τη κορμάρα μου δηλαδής.

άσε το άλλο. πήγα σήμερα να ψωνίσω δώρο γάμου στη κολλητή μου (παντρεύεται καλέ το Σεπτέμβρη, και στα δικά μας οι ελεύθερες!) και στο δρόμο με σταματήσανε ίσαμε 5493 φορές. ναι, τις μέτρησα. για να με ρωτήσουν αν θέλω περιποίηση προσώπου ή αδυνάτισμα με λέιζερ. στο αδυνάτισμα με λέιζερ τους αγριοκοίταξα κ τους λέω "α να χαθείς ξεδιάντροπη, τολμάς και με προσβάλλεις για τα κιλά μου και θεωρείς ότι χρειάζομαι αδυνάτισμα?" το βούλωσε και δε με ξαναενόχλησε η γκιόσα. η χτικιάρα. που έβλεπες τα κατάγματά της χωρίς ακτινογραφία. πφφφ. κουράστηκα... σα να μη φτάνει το λέιζερ που κάνω για τις τρίχες μου δηλαδής. αναρωτιέμαι τη μούρη τους τη βλέπουν στο καθρέφτη να αναρωτηθούν μήπως πρέπει να κάνουν κανα προμόσιον σ αυτές? να μη σχολιάσω πως όλες ήταν μαυροτσούκαλα ωσάν τις γιούφτσες. πόσες ώρες (π)σολάριουμ έκανες μαρή? εκτός από δερματικά κυτταρα καταστρέφει και εγκεφαλικά μήπως βρε καρντάσια?... γιατί δε ξέρω τι άλλο να υποθέσω με τα χάλια των κορασίδων...

πότε θα φύγω απ τη χαβούζα ρε σεις? βαρέθηκα...

δε ξέρω τι άλλο να σας γράψω. στερούμαι έμπνευσης.
α, η μάνα μου έκανε γλυκό κεράσι. σπεύστε για κέρασμα! εγώ θα το γευτώ όταν με το καλό ξανανέβω για 5ήμερο...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαρία αν ο Ακης γουσταρει χέσε τις δίαιτες κι απόλαυσε το Καλοκαίρι!

Μόνο φρόντισε να χωράς στι νυφικό, ναι; Ναι!

Η χαβούζα αγάπη μου δεν θα σε αφήσει εύκολα να την εγκαταλείψεις!

Ζε από σενα κι από μένα.

Το κερασάκι μόνο του δε μου αρέσει, αλλά πάνω σε ένα μπολ παγωτού....το πεθαίνω!!!!

Καλημέρααααααααααα

Mamouli είπε...

Δίαιτα... Τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Προσπαθώ να την ξεκινήσω εδώ και κανένα δίμηνο και τίποτα! Τί θα κάνουμε μου λες; Πώς θα βγούμε στην παραλία; Και εγώ μία κοινωνικότητα την έχω, δε μπορώ να πω. Και θα πάω στο νησί φέτος που δεν πήγα πέρυσι (λόγω εγκυμοσύνης) και δε θέλω να είμαι σαν τη φλόμπα!
Αλλά αγάπη μου, όταν υπάρχουν τα παγωτά, μπορείς να κάνεις δίαιτα;;

Y.Γ. Με βλέπω σε ερημικές παραλίες, μόνη μου με τα παιδιά μου, που με βρίσουν θεά όπως και να είμαι!

kanivallos είπε...

Σας καταλαβαίνω τις έρμες, είναι στο dna σας το γλύψιμο, πως να ξεφύγετε από τα παγωτά??
Τι άκουσα, δίαιτα?
Σου φτάνει η μία? γιατί εγώ χρειάζομαι 3 για να χορτάσω.