9.4.10

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

σήμερα γνώρισα τη παλιά συνάδελφο που μεταφέρθηκε στο τμήμα μας. είναι η έννοια της στρίγγλας και του "όρθιου βοδιού" που αναφέρει ο Άκης πολλές φορές για άτομα απαθή, αναίσθητα και όλα τα επίθετα που έχουν α στερητικό. δε τη συμπάθησα καθόλου. όχι ότι έκανε και κάποια προσπάθεια.

πήγα σουπερμαρκετ σήμερα κ απόλαυσα μια πολύ όμορφη ημέρα. γέμισα και το ψυγείο μου (να μη ξεχάσω να πάρω οινόπνευμα αύριο για το λικέρ) το έλεγα από την αρχή πως ο Πειραιάς είναι όμορφος κ έχει καταπληκτικό κλίμα εδώ κάτω (έχω ξεπιαστεί εντελώς) ξόδεψα μόνο 40 ευρώ κ είμαι πολύ περήφανη!..

είχα άδεια 2μισι βδομάδες κ ήμουν σαλονικοσέρρες. αρνί δε πρόλαβα να φάω γιατί εκτός του ότι ήταν κούτσικο, ήμασταν 25 άτομα στο τραπέζι το οποίο έγινε στο πατρικό μου με τα θηλυκά μονίμως στο πόδι και τα αρσενικά στις καρέκλες να "γυρνάν" τη σούβλα... χαρακτηριστικό φαλλοκρατικό παράδειγμα. μη μπορώντας να φέρω αντίρρηση γιατί ο θηλυκός πληθυσμός ήταν "πε τις παλιές". Μέχρι και η αδερφή μου (φεμινίστρια μέχρι το κόκκαλο) δεν είπε κιχ. τουλάχιστον τσίμπησα ένα κεφτέ και μισή γεμιστή πατάτα. και ξεσκισα τα γλυκά. αν δε πάω από χοληστερίνη φέτο, θα πάω από ζάχαρο..

το ευχάριστο είναι πως θα γίνω θεία με το καλό τον Οκτώβρη. η νύφη μου εγκυμονεί το 4το παιδί της και 9το ανήψι μου. είμαι πολύ χαρούμενη. συγκινήθηκα πολύ με την είδηση.
το άλλο ευχάριστο είναι πως επιτέλους ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. σκοπεύαμε τον Μάιο του 2011 αλλά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μέσα στην οικογένεια, θα τον επισπεύσει πιθανόν για τον Οκτώβρη. είναι ένα θέμα που με πονάει πάρα πολύ και με προβληματίζει ακόμη περισσότερο.. απλά προσεύχομαι να πάνε όλα καλά.

καταγγέλω τη βόνταφον που δεν έχει υπότιτλους στη διαφήμισή της, όπου ένας περιπτεράς συγκρίνει τιμές. και λέω ένα μεγάλο μπράβο στη γουίντ που φρόντισε κ έβαλε γραπτό λόγο στη δική της διαφήμιση και κατάλαβα τι γίνεται βρε αδερφέ. με φαίνεται θα το πετάξω απ το παράθυρο το κινητο με τη βόνταφον. άσε που είναι και κωλοπαιδα αυτοί που δουλεύουν εκεί μέσα. 2 φορές τους έστειλα μέιλ για ένα απλό πραγματάκι και με κράξανε επειδή δε μπορούσα να πάρω τηλέφωνο. καραγκιόζηδες.

να μη ξεχάσω να ζητήσω τη συνταγή του κορμού που έφτιαξε η αδερφή μου με τη σαντιγι και τα καραμελωμένα αμύγδαλα

η ανάρτηση σήμερα είναι πολύ απρόσωπη γιατί δε μπορώ να εκδηλώσω αισθήματα ακόμη, μετά από την επαναφορά στη πραγματικότητα και τα χαστούκια της ζωής (όχι της Ζωής) χρειάζομαι λίγο χρόνο να συνέλθω..

πολλά φιλιά σας.

να προσέχετε !

2 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Εμ! Δεν ήρθες σπίτι μου που είμασταν οι μισοί και είχαμε 13 κιλά αρνί στη σούβλα! Τι κάνεις κοριτσάκι..Χριστός Ανεστη!

Maria Tzirita είπε...

Μαράκι μου γλυκό, χαίρομαι που είσαι καλά και χαίρομαι και που θα παντρευτείς τον Άλκη σου! Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι και φαίνεται πως σε αγαπάει πολύ. Αν είσαι πάνω το επόμενο σαβ/κο 24-25 του μήνα, να έρθεις στην έκθεση βιβλίου στη HELEXPO να με δεις και να σε δω! Μακάρι να είσαι... Φιλάκια!