1.2.10

M αεροπλανα και βαπόρια..

.. και με τους φίλους τους καλούς..

προσωπικά μόνη τα παίρνω τα αεροπλάνα (βαπόρι δεν έχουν ναυλώσει ακόμη, το καλοκαίρι τα κάνουν αυτά τα λάθη) 
το πήρα και χτες (μια από τις πολλές φορές που τα μεταχειρίζομαι δια την ασφαλήν μου μετάβασιν από Ατένα προς Σαλονικα και τουμπαλιν) για τας Αθήνας επιλέγοντας μια εταιρία (από τις 2 γνωστές) που έχει γίνει σούπα (όπως θα λέγαμε..). δε λέω, airbus το αεροπλάνο, μεγάλο με δερμάτινα καθίσματα, άνετο, ευγενέστατες αεροσυνοδοί ΑΛΛΑ! γεμάτο μικρά! να φωνάζουν, να τσιρίζουν και να κλαίνε σε όλη τη διαδρομή, δεν αντέχεται. κ να παίζουν στα ηχεία διάφορα τραγουδάκια για να ηρεμήσουν τα νιάνιαρα μπας και δούμε άσπρη μέρα αλλά μπααα..

και αρχίζουμε με τα ωραίοτερα:

2 points goes στη μαμά με τα 3624524 ριλαξ, καθισματακια αυτοκινήτου, καροτσάκια, μαρουλάκια και δε συμμαζεύεται (πόση ώρα περίμενα η δύστυχη για να δώσω τη βαλίτσα μου..) καλά μωρή, τι το πέρασες το αεροπλάνο? φορτοταξί?

4 points goes στο θείο δίπλα μου που δε μ άφησε να δω ΤΙΠΟΤΑ απ το παράθυρο γιατί είχε ορθάνοιχτη την εφημερίδα, με ενοχλούσε κιόλας που κ που.. σε όλη τη διαδρομή. τι σκατά έγκυρο βρήκε εκεί μέσα για να το διαβάσει, ένας Θεός ξέρει. τους μισούς πόντους τους δίνω στη γυναίκα του που κι αυτή ακόμη καλύτερη, δεν έριξε βλέφαρο στο παράθυρο. ε ρε χριστιανοί αφού δε χαζεύετε, αφήστε να κάτσω εγώ απο κει να χαζέψω!!

6 points goes σε όλο το σκάφος σχεδόν που σηκώθηκε κ ήθελε να φύγει (να πηδηχτεί απ το παράθυρο ένα πράγμα) πριν ακόμη σβήσει το λαμπάκι που προειδοποιεί για τις ζώνες.

8 points goes στην υπηρεσία κέτερινγ της συγκεκριμένης εταιρίας. αηδία ρε παιδιά και τα μπισκοτάκια και ο καφές. αηδία! ενώ στην άλλη εταιρία τα μπισκοτάκια είναι πεντανόστιμα και ο καφές άπαιχτος.. βάλτε λίγο σοκολατίτσα βρε.. και λίγο καλύτερο καφέ.. δε θα πάθετε τίποτις.. να μη σας πω πως δεν είχε σαντουιτς. ενώ η άλλη η εταιρία είχε..

10 points goes στη μαμά 2 καθίσματα μπροστά και τη 5χρονη κόρη της που καθόταν απέναντί της και μας έπρηξαν στη πάρλα. εκτος του ότι η θυγατέρα πετούσε κάθε 3 και λίγο το χαρτάκι με το αυτοκόλλητο και η χαζή η μάνα της το μάζευε.. εγώ προσωπικά θα την έκανα χαλκομανία με το αυτοκόλλητο..

και το καλύτερο..

12 points goes στη μαμά που καθόταν απέναντί μου κ είχε το βρέφος στην αγκαλιά της δεμένο με την ειδική ζώνη. το μικρό κοιμήθηκε αλλά το μεγάλο που καθόταν μπροστά της με τον μπαμπά του, έσπερνε το χαλασμό. ανταλλάζουν τα μωρά (ω ναι ω ναι) και το μικρό δεν έλεγε να σκάσει παρά την αγκαλιά της μάνας του. και το είχε και όρθιο κατά τη προσγείωση.. και μας ζάλισε όλους που ήθελε το παράθυρο κατεβασμένο (ενώ όλα πρέπει ναναι ανεβασμένα κατά την απο-προσγείωση) πολύ ανάγωγο! εγώ προσωπικά θα του σκαζα κανα2 κ άμα ήθελε μετά, ας γκρίνιαζε.. αλλά και η μάνα, ακόμα καλύτερη. που πας μωρη  με το παιδί όρθιο?..

καλύτερα την άλλη εταιρία κι ας έχει μικρές καθυστερήσεις. τουλάχιστον απολαμβάνω το ταξίδι μου χωρίς ευτράπελα... και με πιο νόστιμα μπισκοτάκια και πιο ωραίο καφέ! και μ άφησαν να τραβήξω και φωτός! δείτε μία..

 

 και τελικά το κουτάβι μας το φωνάζουμε Ήρα κι όχι Μάφυ. γιατί το μάφυ μας φάνηκε κάπως φλώρικο για τη μικρή.
η μικρή είναι απίστευτη.. πανέξυπνη και τη λατρεύουμε..

σας αφήνω.. μου τελείωσε η έμπνευση..

πάω να κρατήσω θέσεις για την επόμενη πτήση μου!

6 σχόλια:

eirini είπε...

Καλά... σε παιδικό σταθμό μπήκες ή σε αεροπλάνο;;;;;;;; χαχαχαχα!!! πολύ γέλασα με την ανάρτησή σου!!!
Όταν στο ταξίδι έχεις μωρά είναι ένα δράμα φιλενάδα!
Κατάλαβα και με ποιά εταιρία πήγες... τα χάλια μπισκότα με βοήθησαν σε αυτό!
Αχ! ρε φιλενάδα σε έφαγε η Αθήνα!!! Χάσαμε τους καφέδες μας, τις βόλτες μας... αχ!!!

Μου έλειψεςςςςςςςςςςςς!!!!!!!
Καλό μήνα να έχουμε!!!
Ελπίζω να περνάς καλά!
Φιλιά πολλά λέμε!!!!

maria είπε...

άσε ειρήνη μου, άσε! δε ξαναζω αυτο το δράμα!
οτι μ εφαγε η αθήνα, αστα.. έχω γίνει μίζερη! χάλια! θέλω να φύγω!
ελπίζω όταν πάρω άδεια να μπορέσω να σας δω!
φιλάκια άπειρα!

Eleni Dafnidi είπε...

Χειροκρότημα κατά την προσγείωση δεν είχατε; Διότι θα ήταν παράλειψη να μην δώσουμε και σε αυτό το γεγονός κανένα πόντο. Σαν να κερδίζει ο πιλότος το NBA ένα πράμα κάθε φορά... (Ή μήπως μόνο στις δικές μου πτήσεις συμβαίνει αυτό;)

maria είπε...

Ελένη μου κι εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο που δεν χειροκροτάν κατά τη προσγείωση γιατί όταν πήγαμε με το ΚΑΠΗ στο Ισραήλ, δε προλάβαινε να ακουμπήσει η ρόδα στο έδαφος, νααααα τα χειροκροτήματα.. κ κάθε φορά που προσγειώνομαι κοιτάω μπροστά από συνήθεια μήπως και χειροκροτήσουν..

Fri είπε...

Ο μαύρος χαμός λέμε στο αεροπλάνο! Δηλαδή να σε κάνει να πηγαίνεις με τα πόδια ένα πράγμα. Τστστσ, τι περνάς κι εσύ η ταξιδιάρα ψυχή! χαχα
Μου έδωσες έμπνευση πάντως, μια ανάρτηση για τα παπόρια θα την κάνω. Βλέπεις εγώ 12 χρόνια τις διέσχιζα πάνω κάτω τις θάλασσες...
Την καλημέρα μου :)

Vassilis είπε...

με άλλα λόγια, μια Απίθανη, Απίθανη πτήση όπως λεγόταν μια παλιά ταινία (κωμωδία φυσικά)