2.1.10

We wish you...

... a happy new year!

Καλή χρονιά λοιπόν! καλό 2010!

εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να σας κάτσει το λαχείο (αναρωτιέμαι πως τη βγάζουν οι των λαχείων με τη κρίση και δίνουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια..) να σας κάτσει η γκόμενα ή ο γκόμενος που χαλβαδιάζατε μήνες τώρα, να σας κάτσει το γλυκό (α αυτό είναι λάθος, να φουσκώσει εννοούσα), να σας κάτσει και η υγεία σας και η θεά τύχη (για να είναι θεά, όλο και κάποιος θα θέλει να του κάτσει..)!

γενικώς πολλά καθίσια φέτο!

πέρασα πολύ όμορφα! ήμουν σχεδόν 20 μέρες με τον άντρα μου... και καλόμαθα.. και  πως θα ξεμάθω..

κι έκανα βασιλόπιτα απίστευτη, που την κόψαμε στα 4 (μιας κ ήμασταν 3 κ ο κούκος) κ είδαμε κ τα βεγγαλικά του Φασούλα. απίστευτη ομορφιά!

περισσότερα άλλη στιγμή. πρέπει να δουλέψω σκληρά... (σα το σκυλί που λένε..) να βγάλω λεφτά να στείλω στη πατρίδα (Ξανθόπουλος mode)

και το γράμμα μου στον Άη Βασίλη

Αγαπητέ μου Άγιε Βασίλη

φέτος ήμουν πολύ καλό κορίτσι, έπλενα, σιδέρωνα κι όχι μόνο τα δικά μου ρούχα, συμμάζευα, έτρωγα όλο το φαΐ μου, μαγείρευα όλο το φαΐ μας, αγαπούσα και αγαπώ όλο το κόσμο κ γι αυτό είμαι σα να έχω πάρει lsd συνεχώς, φρόντιζα τους ασθενείς μου, φρόντιζα και τα αδέσποτα εκτός από κάτι κατσαρίδες στη κουζίνα που τις πρόλαβε ο χάρος πριν τις δώσω το φιλί της ζωής, νήστεψα όλες τις νηστείες, πήγαινα στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή (έστω και με το στανιό, κι ας κοιμόμαν ορτή)
ε ρε Βασιλάκη,κάτι πρέπει να κάνεις και για μένα.
δως μου μια μετάταξη κατά Θεσσαλονίκη μεριά.. προσωπικά μια χαρά δώρο μου φαίνεται.. ούτε βαρύ, ούτε ογκώδες, ούτε με πολλά έξοδα αποστολής, ούτε τελωνεία..
ξέρω ότι είσαι μεγάλος και τρανός και με χτύπο από τα δάχτυλά σου (κλακ!) μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! κ αν είσαι τόσο μεγάλος και τόσο τρανός όσο λένε, εεεεεε κάτι θα κάνεις και για μένα βρε!
κ σου έφτιαξα πεντανόστιμη βασιλόπιτα για όταν θα έρθεις. αλλά έλα απο το παράθυρο γιατί οι σωλήνες του καλοριφέρ θέλουν συντήρηση.
θα σου έχω και γαλατάκι ή ζεστή σοκολάτα, ότι θέλει ο Βασιλάκης!

επίσης θέλω να μας έχεις όλους καλά, μόνο υγεία και αγάπη. όλα τα άλλα τα κανονίζουμε εμείς.. εσύ φρόντισε για εκείνο εκεί που είπαμε...
αλλιώς του χρόνου θα σε βάλω να φας αραπάκια, αντί για κουλουράκια...



φιλάκια σας!

2 σχόλια:

Vassilis είπε...

Mαρία Καλή Χρονιά!
Ελπίζω ο συνονόματος Άγιος να σε ακούσει και του χρόνου να φάει πάλι ... κουλουράκια!

Fri είπε...

Καλή χρονιά Μαρία, με υγεία και πολλές-πολλές όμορφες στιγμές!
Σε περιμένει βραβείο ;)