26.1.10

2 κιλά λίπος και 5 κιλά μήλα.

τα μήλα και τα φύλλα αγαπητοί μου. όπως λέμε η σκάφη σκάφη και το σύκο σύκο.. καμία σχέση..

μάλλον το λαπτοπ δε με ελκύει να γράφω στο μπλογκ αλλιώς δεν εξηγείται η έλλειψη θέματος και εμπνεύσεως..

πήρα 2 κιλά απ τις μαλακιές που τρώω. και πήρα 5 κιλά απ τον παζαρτζη τις προάλλες. του λέω 2 κιλά κ μου βαζει μια σακουλα. τι να τα κάνω καρντια μου 5 κιλά μήλα? είπα να τα κάνω μηλόπιτα, έλα που δε μαρεσει όμως.. είπα να τα κάνω ψητά, έλα που ούτε αυτά μαρεσουν όμως..
τα κάνω κάθε μερα στο μουλτι με χυμο πορτοκάλι και τελείωσε η υπόθεση.. ω χου.

και εκεί που αποφασίζω να είμαι σωστή και συνεπής στη διατροφή μου, σπάει ο διάολος το ποδάρι του και τρώω με πολύ ζωώδεις ορμές. τι θα γίνει η κατάντια μας περικλή?
(ο περικλής είναι ένας συνταξιούχος στρατιωτικός που απεσύρθη στο χωριό μας, λίγο πιο κάτω από το σπίτι μας και όταν πίνει... ξεχνάει ποιος ειναι και πραγματικά δε ξέρει τι του γίνεται)

εχω παρατήσει μαγειρικές ζαχαροπλαστικές πλαστικές και όλα τα σχετικά. βαριέμαι πολύ να τα πλένω μετά όσα λέρωσα. κ σκέπτομαι να πάρω πλυντηριο πιάτων. είχα δει σε μια διαφήμιση ένα πλυντήριο που πλένει και λαχανικά. το θυμάται κανείς? επειδή το χρειάζομαι όσο τίποτε άλλο..

και γενικά χρειάζομαι πρακτικά πράγματα εδώ στα ξένα που είμαι, δε μπορώ τις καθυστερήσεις. θέλω να αράζω και να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα...

Ματαιότης, τα πάντα ματαιότης χωρις την αγάπη του...

άρχισα να έχω ψυχολογικά αναποδογυρίσματα με τη δουλειά. κ ελπίζω να περάσει. γιατί μερικές φορές μπορεί να οπλίζω τη ψυχή μου και να βγαίνω στο πόλεμο αλλά η ασπίδα είναι τόσο εύθραυστη καμιά φορά που αφήνουν σημάδια οι μάχες.. πρέπει να γίνω πιο δυνατή, αν όχι πιο αναίσθητη.. κ αναίσθητη δε γίνομαι με τη καμία..

πήγε μεσάνυχτα αγαπητοί μου μπλόγκερς... και σας αφήνω. αύριο λέω να συμμαζέψω τ αχούρι μου.. έχω και μερικές δουλειές να κάνω..
έχει και λαϊκή.
λέτε να πάρω μήλα..?

6 σχόλια:

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

είσαι μια χαρά μωρό μου. Και πού είσαι, τσάκω και δυο κιλά μήλα να έχουμε! φιλιά πολλά αγαπούλα μου, καλόν ύπνο!

πουαντερι είπε...

Την ειδα την ασπρουλα σου....ειναι κουκλακι μωρε μου θυμησε την μιλου που ηταν μια σταλιά σκυλι της τσεπης.

Maria Tzirita είπε...

Όχι άλλα μήλα Μαράκι, έλεος! Μου θύμισες ότι κι εγώ θα έπρεπε να τρώω από δαύτα, μου το συνέστησε ο διαιτολόγος, αλλά όλο το ξεχνάω... Δε μου στέλνεις μερικά;...!
Φιλιά κοριτσάκι και κουράγιο!

Fri είπε...

Έλα μην παραπονιέσαι! Είμαι σίγουρη, είναι θέμα ημερών να γεμίσεις πάλι ενέργεια και από το "δεν θέλω να κάνω τίποτα" να περάσεις "βάλτε μου να κάνω κι άλλα" ;)
Με το πλυντήριο πιάτων δε μπορώ να βοηθήσω, αν το ανακαλύψεις πέστο μου κι εμένα γιατί έχουν γίνει τα χέρια μου άθλια με τα βρωμο-πιάτα!
Καλό μήνα κορίτσι :)

Ανώνυμος είπε...

εγώ απ'όλο το post θέλω να σχολιάσω την αναφορά στον Περικλή! χαχαχα..
"κλίνε μου τώρα εσύ το ρήμα φεύγω,φέευγω, έφευγον, φέυξομαι, φευξούμην...." και δεν συμμαζεύται...

maria είπε...

ανεμοδούριον.. άρχισα και ντρέπομαι! αχούρι το φτωχικό μου κ ένα καφέ δεν έφτιαξα να σε κεράσω!
καλωσήρθες!

όσο για το Περικλή.. μόνο αυτοί που ξέρουν καταλαβαίνουν χα χα χα. φιλιά!!!