3.3.12

Άτιτλο.

σας καλόμαθα με τους ευφυέστατους τίτλους και τώρα δε σας αρέσει ε?.. ε τι να κάνουμε, κ εμείς στερεύουμε από ιδέες καμιά φορά..

θυμάστε πριν 2 χρόνια που σας έλεγα ότι του χρόνου θα σας λέω για καινούριο σπίτι και νέα μετακόμιση? καλά μαντέψατε. άλλο σπίτι, άλλη μετακόμιση. σε δουλειά να βρισκόμαστε. αλλά είναι καταδικό μας. δε πήγαινε άλλο με το κουνιάδο και τα αδιάκριτα πεθερικά! όχι ότι δεν είναι ακόμα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια απόσταση!

όχι καλέ δεν είμαι κακιά νύφη, τα πεθερικά είναι λίγο ανακατωσούρες! αλλά καλή καρδιά και όλα γίνονται. να δεις πως το λέει η μάνα μου, απ το πρωί θέλω να το θυμηθώ. άναγιάσου. "να κάνεις λίγο πολιτική παιδάκι μ, να βάζεις νερό στο κρασί σου" κ η απάντησή μου, εντάξει ρε μάνα, θα βάζω νερό, αλλά δε θα πίνω και σκέτο νερό! βέεεβαια απαντάει η μαμά, αλοίμονο. αλλά πόσο δίκιο έχει, μόνο με τη πολιτική και τη διπλωματία έχεις όλες τις πλευρές (και περισσότερο τη δική σου) ικανοποιημένες.. γι αυτό όταν αποφασίσετε να γίνετε νύφες ή γαμπροί, να το έχετε καλά στο νου σας. διπλωματία..

φέτος η μαμά μου δε μου έβαλε μάρτη. μ αυτά κ με κεινα, το μάρτη θα σκεφτόμασταν. αλλά έβαλα εγώ. κι ας ήταν 2 μαρτίου.

περνάω πολύ δύσκολα οικογενειακά, οικονομικά και επαγγελματικά. βρίσκομαι στο σημείο που αναρωτιέμαι πότε θα πιάσω πάτο να ανέβω έστω και λίγο κ φοβάμαι πως αυτό το βαρέλι είναι άπατο..

είναι πολλά που με προβληματίζουν, που κυριαρχούν στις σκέψεις μου, που βαραίνουν τη ψυχή μου αλλά προτιμώ να σιωπήσω. ο κόσμος ήδη είναι πολύ επιβαρυμένος με τη καθημερινή του επιβίωση.. ποια είμαι που θα γκρινιάξω.. ντρέπομαι που το σκέφτομαι κιόλας.

μου λείπει πολύ το πατρικό μου, η σαλονίκη, ο άντρας μου, ο μπαμπάς μου, η μαμά μου, ο αδερφός μου.. όλοι τους..

και σήμερα έμαθα ποια είναι η ελεύθερη φάβα και ποια η παντρεμένη. γι αυτό λένε οι παντρεμένες είναι πιο νόστιμες χαχαχαχαχα...

καλό σας βράδυ, καλό μήνα να έχουμε κ να είστε αισιόδοξοι. δε χάνεται ο κόσμος. υγεία και καλή καρδιά κ όλα θα γίνουν..